Inaltator De Scaune Compatibil Maverick X3 RZR-047

154 Lei
Inaltator De Scaune Compatibil Maverick X3 RZR-047



Caracteristici:
Produsul este nou
Această ridicare a scaunului oferă o ridicare de 2 inchi, permițându-ți să creezi spațiu suplimentar de depozitare sub scaun. Spune-ți adio dezordinei și păstrează-ți lucrurile organizate.
Cu înălțimea oferită de acest lift de scaun, puteți obține o poziție de ședere mai bună și vă puteți bucura de o vedere îmbunătățită. Spune la revedere plimbărilor incomode și salută vizibilitatea mai bună.
Fabricat din aluminiu de înaltă rezistență, acest înălțător de scaun este construit pentru a rezista. Este rezistent la uzură și poate rezista rigorilor aventurilor off-road, asigurând performanțe de lungă durată.
Instalarea acestui înălțător de scaun este foarte ușoară. Necesită instrumente minime și fără pași complicati. Economisiți timp și efort în timp ce obțineți rapid poziția dorită.
Proiectat ca înlocuitor direct, acest dispozitiv de ridicare a poziției scaunului este o alegere ideală pentru repararea UTV-ului dvs. Acesta asigură funcționarea normală a vehiculului dumneavoastră și asigură un proces de înlocuire fără probleme.


Cod: RZR-047
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Iun 2024, 05:31
4
vizualizări