Adaugă anunț
Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Spray curatare carburator moto 04L Motul

48 Lei
Spray curatare carburator moto 04L Motul

Istoric vorbind, Motul s-a evidenţiat mereu faţă de concurenţii săi prin soluţiile sale de înaltă tehnologie: încă din 1971, a fost primul producător de lubrifianţi ce a vândut pe piaţa de automobile un ulei sintetic 100%.

Prin dezvoltarea tehnologiei cu Dublu Ester din gama 300V Motorsport, Motul a dezvoltat de curând o tehnologie ce se situează deasupra tuturor celor existente pe piaţă.

Grupul îşi datorează capacitatea de inovaţie echipelor sale ce sunt organizate sub forma unei reţele in cadrul Centrului de Excelenţă Produs şi, de asemenea, activităţii realizate în parteneriat cu universităţi şi consultanţi şi datorită alianţelor sale cu specialisti în domenii tehnologice avansate.

Laboratoarele de Cercetare & Dezvoltare din Japonia şi Franţa au echipe pluridisciplinare compuse din chimişti de înaltă calificare cu doctorat precum şi ingineri extrem de bine pregătiţi în aplicaţii mecanice.

Dezvoltarea de parteneriate cu universităţile de specialitate cum ar fi MADI, prestigioasa universitate tehnică din Rusia, care este specializată în automobile şi construcţia de drumuri, precum şi reţeaua sa de consultanţi asigură cunoştinţe vaste şi esenţiale pe parcursul diferitelor etape de dezvoltare.

În fiecare din teritoriile principale unde operează Motul, Centrul de Excelenţă Produs menţine contacte strânse cu producătorii (OEM) pentru a direcţiona activităţile de Cercetare & Dezvoltare: este astfel asigurată o urmărire din punct de vedere tehnic la nivel internaţional a standardelor şi aprobărilor producătorilor (OEM) şi se ia notă de feedback-ul clienţilor.

În domeniul industrial, pe baza parteneriatelor cu producătorii cu o tehnologie avansată, cum ar fi Baraldi Lubrificanti din Italia, Motul dezvoltă proiectul Aluminium Way în domeniul turnării aluminiului sub înaltă presiune şi al extrudării.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Dec 2020, 05:08
6
vizualizări