Carpro Flash Pad Burete Polish Burete Taiere Pentru Masini Polish Orbitale 160mm CP-5502

92 Lei

Carpro Flash Pad Burete Polish Burete Taiere Pentru Masini Polish Orbitale 160mm CP-5502



Descriere:
A fost special conceput pentru a oferi eliminarea instantanee a defectelor! Spuma poliuretanică unică vă permite să îndepărtați cu ușurință defectele și puterile grele prin supraspray, excremente de păsări, zgârieturi severe și aproape orice alt tip de marcaj care poate fi găsit pe o suprafață vopsită.
Profilul teșit permite ca suprafața plăcuței să se contureze departe de placa de suport, oferind un nivel suplimentar de precauție în jurul punctelor strânse. Deși performanța este uimitoare, durata de viață a Flash Pad nu a fost compromisă în designul acestui instrument uimitor. Sunt de fapt extrem de durabile și s-a dovedit că durează de două ori mai mult decât alte plăcuțe de pe piață!
Fabricat în Franța, CarPro Flash Pad este fabricat dintr-o spumă poliuretanică reticulata agresivă unică, care elimină defectele într-o clipită! Incredibil, realizează această îndepărtare grea de defect fără a lăsa în urmă holograme. Înarmat doar cu o mașină cu dublă acțiune, uimitorul Flash Pad este capabil să ofere mai multă tăiere decât o configurație obișnuită de șlefuitor rotativ și finisează mult mai bine!
Extreme Cut!
Extrem de durabil
Spuma poliuretanica reticulata
Profil teșit
Dimensiune: 160 mm


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: CP-5502


Producator: Carpro
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 07:01
4
vizualizări