Menzerna One Step Polish 3 In 1 Pasta Polish 1 Step 250ML 250OSP

73 Lei


Menzerna One Step Polish 3 In 1 Pasta Polish 1 Step 250ML 250OSP



Descriere:
Multifuncționalul este în formă maximă. Lustruiește semnele de șlefuire cu granulație de 3000, îndepărtează în mod fiabil dungile, vârtejurile și tulburările și oferă protecție de durată pentru suprafața lucioasă. 
Strălucește cu ușurință și viteză, făcându-l ideal pentru începătorii de lustruire și pentru detalierea mașinilor angajaților și vehiculelor uzate.
Tăietură: 5
Luciu: 9
Proces de lustruire într-o singură etapă: lustruire, finisare, etanșare
abraziune cu granulație 3000
Finisaj rapid lucios profund
Suprafață tangibil mai netedă
Peste vopsibil
Fara silicon


Cum se utilizează:
Curățați bine suprafața înainte de lustruire.
Agitați flaconul înainte de utilizare și aplicați o cantitate mică de produs pe tamponul de lustruit (o picătură de mărimea unui bob de mazăre este suficientă pentru o suprafață de aproximativ 40 x 40 cm).
Utilizați tamponul de spumă Menzerna Medium Cut pentru a îndepărta zgârieturile, urmele de șlefuire pe stratul proaspăt și semnele de utilizare sau spălare. Dacă utilizați un tampon nou sau uscat, aplicați suficient lustruire pentru a preveni formarea de holograme vizibile.
Folosiți o mașină de lustruit rotativă sau orbitală și utilizați metoda de acoperire încrucișată. Aplicați o presiune ușoară la începutul procesului de lustruire. Îndepărtați presiunea în ciclurile finale și creșteți viteza mașinii de lustruit cu 10%.
La început, polonezul va părea puțin gras și trebuie lucrat până când este vizibilă doar o peliculă ușor transparentă/ uleioasă.
Odată ce ați terminat de lustruit, îndepărtați orice reziduu cu cârpa noastră din microfibră premium, fără a aplica nicio presiune.
Indiferent de cerințele suprafeței: Reaplicați Menzerna 3in1 cu Soft Cut Foam Pad sau Wax Foam Pad pentru a obține un finisaj lucios.
Capacitate: 250 ml


Caracteristici:
Produsul este nou



Cod: 250OSP


Producator: Menzerna 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Sep 2024, 05:04
3
vizualizări