Set 10 Buc 8 Bureti Polish Si Lustruit 80mm + Taler + Adaptor M14 Amio 03699

20 Lei


Set 10 Buc 8 Bureti Polish Si Lustruit 80mm + Taler + Adaptor M14 Amio 03699



Descriere:
7 bureti de lustruit 80mm + blana de lustruit + disc Velcro + adaptor
Un set de bureți de lustruit și un cap cu adaptor datorită căruia poți lustrui vopseaua din mașină, chiar și în locuri greu accesibile.
Bureții sunt atașați cu Velcro de discul inclus în set, care poate fi montat convenabil în burghiu, șurubelniță sau dispozitiv de lustruit.


Setați caracteristici:
Un set de bureti pentru lustruirea vopselei,  diametru 80 mm
Bureți de  duritate și structură variate , eficiență ridicată a lustruirii - posibilitate de selectare a buretelui optim pentru o anumită sarcină (tip de agent de lustruire utilizat, metoda de lustruire, forma suprafeței lustruite, gradul de deteriorare a vopselei/zgârieturi)
Atașat cu Velcro  de capul de absorbție a șocurilor inclus în set
Instalarea rapidă și ușoară a capului de absorbție a șocurilor pe un burghiu, șurubelniță sau șlefuitor folosind  adaptorul universal M14 inclus în set


Fiecare burete are o duritate diferită, motiv pentru care este destinat curățării diferitelor tipuri de suprafețe. Mai jos este o listă cu un exemplu de utilizare a fiecăruia dintre ele:
Negru -  burete moale. Se foloseste pentru finisarea lustruirii, conferind stralucire si culoare plina lacului.
Albastru -  burete moale, pentru finisarea lustruirii. Este de neinlocuit pentru eliminarea efectului de holograma creat dupa lustruirea initiala si luciu, chiar si pe culorile inchise.
Roșu -  structura sa îl face ideal pentru lucrul cu produse de lustruire cu putere medie de abraziune. Elimină defectele de vopsea și asigură un finisaj bun. Distributie pasta de lustruit, reducand reziduurile dupa lustruirea initiala
Portocaliu -  pentru utilizare la lustruirea tuturor suprafetelor vopsite. Funcționează perfect cu lacuri lucioase, lacuri UV, materiale minerale și sticlă acrilică. Este perfect pentru lustruirea așa-numitului coajă de portocală și lustruire la o strălucire ridicată.
Verde -   folosit pentru aplicarea și prelustruirea lacului. Îmbunătățește proprietățile abrazive ale produselor de lustruire agresive.
Galben - tampon de lustruire conceput pentru a elimina zgârieturile medii și defectele de pe stratul de vopsea
Alb - burete dur de lustruit cu durabilitate crescută, destinat lustruirii preliminare, mecanice, a diferitelor tipuri de vopsea.
Blana -  Recomandata in special pentru eliminarea celor mai mari zgarieturi si defecte ale stratului de vopsea. O trăsătură caracteristică a blănii de lustruire este reducerea la minimum a riscului de supraîncălzire a elementului lustruit rezultat din disiparea excelentă a căldurii în timpul lustruirii.


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe Set 10 Buc


Cod: 03699


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 30 Mai 2024, 07:37
2
vizualizări