Set 8 Buc Burete Polish + Taler M14 Amio 80MM 02647

50 Lei


Set 8 Buc Burete Polish + Taler M14 Amio 80MM 02647



Descrierea produsului:
8 bureti de lustruit 80mm + blana de lustruit + disc Velcro + adaptor
Un set de bureti de lustruit si un cap cu adaptor vor lustrui vopseaua din masina ta, tot din acele locuri greu accesibile!
Setul are bureți de duritate și structură diferite, care vă vor permite să efectuați toate etapele de lustruire.
Bureții sunt atașați cu Velcro de discul inclus în set, pe care îl puteți monta convenabil în burghiu, șurubelniță sau dispozitiv de lustruit.


Caracteristici kit:
Un set de bureti de lustruit  fi 80mm
Bureți de  duritate și structură diferite , eficiență ridicată a lustruirii - capacitatea de a alege burete optim pentru o anumită sarcină (tip de agent de lustruire utilizat, metoda de lustruire, forma suprafeței lustruite, gradul de deteriorare a vopselei / zgârieturi)
Atașat cu Velcro  de capul de absorbție a șocurilor inclus în set
Montare rapidă și ușoară a capului de absorbție a șocurilor pe un burghiu, șurubelniță sau șlefuitor folosind  adaptorul universal M14 inclus în set
Fiecare perie este caracterizată de o formă și o dimensiune diferită, ceea ce o face pe fiecare să fie potrivită pentru sarcini diferite. Dacă aveți un set de extensii de biți de la șurubelnița dvs., acestea pot fi, de asemenea, folosite pentru a conecta bucățile noastre pentru a ajunge în locuri greu accesibile.
Fiecare perie/burete se caracterizeaza printr-o duritate si o grosime diferita, motiv pentru care este destinat curatarii unui alt tip de suprafata.


Mai jos este o listă cu un exemplu de utilizare a fiecăruia dintre ele:
Negru - burete moale. Este folosit pentru finisarea lustruirii, oferind luciu și plenitudine culorilor vopselei.
Albastru - burete moale, pentru finisarea lustruirii. Este de neinlocuit pentru eliminarea efectului de holograma creat dupa lustruirea initiala si luciu, chiar si pe culorile inchise.
Roșu - structura sa îl face ideal pentru lucrul cu produse de lustruire cu putere abrazivă medie. Elimină defectele de vopsea și oferă un finisaj bun. Distributie pasta de lustruit, reducand reziduurile de pre-lustruire
Portocaliu - pentru utilizare la lustruirea tuturor suprafetelor vopsite. Funcționează perfect cu lacuri lucioase, lacuri UV, materiale minerale și sticlă acrilică. Este ideal pentru lustruirea efectului așa-numitului. coajă de portocală și lustruită până la un luciu ridicat.
Verde - folosit pentru aplicarea și prelustruirea lacului. Întărește proprietățile abrazive ale produselor de lustruit agresive.
Blana - Recomandat in special pentru eliminarea celor mai mari zgarieturi si defecte ale stratului de lac. O trăsătură caracteristică a blănii de lustruit este reducerea la minimum a riscului de supraîncălzire a elementului lustruit rezultat din disiparea excelentă a căldurii în timpul lustruirii.


Cod: 02647


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Mar 2024, 05:01
19
vizualizări