Adaugă anunț

Thule Cutie Portbagaj Touring 100 Black Glossy TH634101

1810 Lei
Thule Cutie Portbagaj Touring 100 Black Glossy TH634101

Thule Touring 100

Produsele companiei Thule se definesc prin calitate și profesionalism pe toate planurile, atât ca și design și proces tehnologic de producție, cât și din punctul de vedere al testărilor și dezvoltării inovative. În acest spirit produce firma mamă din Suedia fiecare piesă a gamelor de cutii portbagaj și suporturi de schiuri, eminentă pe piața mondială ca fiind cel mai mare și cunoscut producător de cutii portbagaj și accesorii auto similare.

În procesul de optimizare, cutiile portbagaj sunt testate prin supunerea la curenți foarte puternici de aer, produși artificial, cu scopul reducerii la minim a rezistenței la forța de frecare a aerului, a zgomotului la vânt și vibrațiilor aferente.

Capacitatea portantă specificată oficial de companie, atât pentru portbagajele de pavilion cât și pentru cutiile portbagaj este într-adevăr una mai mică decât capacitatea portantă efectivă suportată de materialele avansate din care sunt fabricate produsele: în majoritatea cazurilor pavilionul mașinii este acela care ar ceda sub presiunea unei greutăți mai mari. Mulți tind să confunde termenii portbagaj pentru pavilion și cutii portbagaj pentru pavilion, folosindu-le ca sinonime. Pentru clarificare, oferim un mic ajutor în cele ce urmează.

Caracteristici:

· Închidere centralizată: Cheia se poate scoate din încuietoare numai atunci când toate punctele de închidere sunt etanșe și clichetele s-au potrivit corespunzător. Aceasta este o funcție de bază a tuturor cutiilor portbagaj pentru pavilion Thule. Toate cutiile portbagaj pentru pavilion din gama Touring dispun de închidere centralizată și se pot deschide pe una din părțile laterale.
· Telescoape Dual-Force: Ridicarea și închiderea capacului este facilitată de telescoapele dimensionate cu precizie și adaptate exact la greutatea capacului. Funcție standard la toate modelele Thule.
· Sistem de montare FastClick: cu sistemul FastClick, prin montarea unui element special de fixare și rotirea discului aflat deasupra acestuia putem fixa cutia portbagaj chiar și pe bare transversale cu lățimea de 90 de mm. în doar câteva clipe. Sistemul funcționează automat centralizat în punctele de fixare de pe barele transversale, conferind un maxim de stabilitate și siguranță la utilizare.
· Capac negru lucios: oferă un aspect elegant
· Deschidere din ambele părți

Date tehnice:
· Volum: 330 L
· Dimensiuni: 139x90x40 cm
· Capacitate de încărcare: 50 Kg
· Greutate: 10 Kg
· Strap / benzi de ancorare: 3 buc.
· Sistem de prindere: FastClick
· Deschidere: din ambele părți
· Închidere centralizată: Da
· Potrivire pe bări SquareBar, AeroBar, WingBar: Da
· Potrivire pe bări SlideBar: Doar cu adaptorul TH697400
· Aprobare TÜV/GS: Da
· Îndeplinește cerințele City Crash: Da
· Husa de protectie: nu (Optional: Accesoriu - TH698100)
· Max. perechi de schiuri/snowboard: 0
· Lungimea maximă a schiurilor: 0
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Sep 2020, 05:04
48
vizualizări