Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Protectie portbagaj Volkswagen VW Passat CC 2012- Facelift

161.99 Lei
Protectie portbagaj Volkswagen VW Passat CC 2012- Facelift

Producator : Brilliant Cehia

USOR DE FOLOSIT

-tavita este ideala pentru transportul diferitelor marfuri bagaje etc... in portbagaj este usor de curatat si usor de instalat.

CALITATEA TAVITELOR

-toate tavitele pentru portbagaj marca Brilliant® au aprobare TUV Cehia -sunt certificate in ceea ce tine de compozitie si siguranta utilizarii materialelor folosite. -omologate conform directivelor Uniunii Europene

INTRETINERE

- se curata usor adaptata pentru folosirea detergentilor comuni la curatarea ei. - curatarea se poate face cu un jet direct de apa aplicat pe tavita (tavita scoasa din masina)

MARCA Brilliant®

-Brilliant® este o marca din Cehia specializata in productia de accesorii auto ce pune accent pe precizie calitate si rezistenta!

STABILITATE TERMICA

-calitatea materialelor folosite permite o variatie mare a temperaturii de la -60C pana la +80C si deasemenea o resistenta considerabila la radiatiile UV

SIGURANTA

-fabricat din materiale hipoalergenice ce permite folosirea tavitelor in orice masina fara a afecta sanatatea dumneavoastra.

PROTECTIE

-aceste tavita pentru portbagaj au marginea ridicata 4-6 cm (in fuctie de modelul de masina) -retin in interior praful umezeala lichide (apa ulei partial acizi combustibil)

CONFORT

-designul si materialele folosite creaza o suprafata antiderapanta ce permit transportul bagajelor in siguranta fara a se deplasa.

DIMENSIUNI EXACTE

-tavitele sunt pe model de masina forma lor diferind in functie de fiecare masina.

DESIGN

-design modern ce asigura un aspect elegant in orice masina

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
VW Passat CC
Data actualizării anunțului: 27 Feb 2024, 05:24
5
vizualizări