JBM-52231 Set de cabluri si accesorii pentru multimetru

142 Lei
Set cabluri si accesorii pentru multimetru

Descriere Set de Cabluri si Accesorii pentru Multimetru

Acest Set de Cabluri si Accesorii pentru Multimetru reprezinta un kit esential pentru oricine lucreaza in domeniul electronic sau are nevoie de unelte fiabile pentru masuratori precise. Setul include doua sonde, doua cleme mici, doua cleme lungi si un cablu prelungitor, toate furnizate intr-o geanta practica pentru depozitare. Fiind un produs cu provenienta din Spania, marca JBM, acest set promite calitate si durabilitate. Utilizarea acestui set faciliteaza efectuarea masuratorilor electrice intr-un mod mai eficient si sigur.

  • Componenta bogata: Include doua sonde, doua cleme mici, doua cleme lungi si un cablu prelungitor pentru diverse aplicatii.
  • Depozitare usoara: Furnizat cu o geanta pentru depozitare, usureaza transportul si protejeaza instrumentele.
  • Calitate garantata: Provenienta din Spania si marca JBM asigura un standard inalt de calitate si fiabilitate.

Beneficii si Utilizare

Fie ca sunteti un profesionist in domeniul electric sau un amator pasionat, Setul de Cabluri si Accesorii pentru Multimetru este conceput sa indeplineasca diverse necesitati de masurare. Geanta inclusa nu numai ca faciliteaza organizarea si transportul, dar si protejeaza echipamentele de posibilele daune. Acest set este un ajutor de nadejde, permitand efectuarea masuratorilor electrice cu o mai mare precizie. Fiind usor de folosit si de transportat, setul devine un instrument indispensabil in trusa oricarui tehnician sau pasionat.

Data actualizării anunțului: 25 Iun 2024, 22:31
6
vizualizări