Moje Auto Virage Redresor Baterie 6V/12V 4A 93-039

115 Lei

Moje Auto Virage Redresor Baterie 6V/12V 4A 93-039



Descriere:
Încărcătorul de baterie My Auto VIrage - tensiune de încărcare 6V sau 12V (dacă încărcați o baterie de 6V, setați comutatorul în poziția 6V). Produsul este sigur și foarte eficient. Dacă în timpul încărcării apare o suprasarcină, datorită funcției de protecție automată, încărcătorul menține o tensiune constantă. Dacă apare un scurtcircuit, încărcătorul se va opri automat și apoi va reveni la funcționarea normală după 1 până la 2 minute. Curentul de ieșire este foarte stabil, asigurând procesul de încărcare corect. Redresorul are un indicator de încărcare a bateriei.


Avantaje:

Ușurință în utilizare
Indicator de nivel de încărcare a bateriei
Protecție împotriva supraîncărcărilor și scurtcircuitelor


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
My Auto Virage VIRAGE - Încărcător pentru baterii 6V/12V 6A sau 4A


Pasul 1
Verificați compatibilitatea parametrilor

Înainte de a începe încărcarea, asigurați-vă că parametrii bateriei sunt compatibili cu încărcătorul. Selectați nivelul de tensiune adecvat de 6V sau 12V.


Pasul 2
Stai in siguranta!

Înainte de a începe să lucrați cu încărcătorul, asigurați-vă că încărcătorul nu este conectat la sursa de alimentare. Nu atingeți niciodată încărcătorul în timp ce acesta este conectat la priza de alimentare!


Pasul 3
Fixați clemele pe baterie

Bornele atașate redresorului au două culori: roșu și negru. Atașați clema roșie la polul pozitiv al bateriei (+) și clema neagră la polul negativ (-). Când conectați corect bornele, indicatorul de tensiune ar trebui să indice nivelul de încărcare a bateriei.


Pasul 4
Conectați redresorul la sursa de alimentare

Acum este timpul să conectați încărcătorul la sursa de alimentare. Introduceți ștecherul în priză pentru a începe procesul de încărcare a bateriei.


Pasul 5
Deconectați sursa de alimentare și redresor după finalizarea lucrărilor

Când bateria este încărcată, scoateți mai întâi ștecherul din priză. Numai după ce ați întrerupt sursa de alimentare a redresorului puteți trece la deconectarea clemelor bateriei. Scoateți clemele de la bornele bateriei și depozitați încărcătorul într-un loc sigur.


Atenţie!!
Nu permiteți bornelor roșii și negre să se atingă pentru a evita un scurtcircuit. Încărcați întotdeauna bateria într-un loc bine ventilat și uscat!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 93-039


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
3
vizualizări