Redresor Smart Digital Pentru Baterii Moto Si Auto 6V / 12V - 2A / 4A, 1.2-120 Ah, IP65 Carmotion 58695

178 Lei

Redresor Smart Digital Pentru Baterii Moto Si Auto 6V / 12V - 2A / 4A, 1.2-120 Ah, IP65 Carmotion 58695



Descriere:
Redresor de procesor pentru aproape toate bateriile de 6V și 12V disponibile pe piață. Perfect pentru baterii cu acid, gel și AGM pentru mașini și motociclete.


Parametri tehnici:
Tip - digital, puls cu funcție de suport de încărcare, Display LCD clar, Carcasă IP65 super strânsă, Tensiune de încărcare: 6V/12V; 220-240V 50-60Hz, Potrivit pentru baterii de la 1,2 la 120Ah, Potrivit pentru baterii plumb-acid (umede), gel, AGM și MF, Funcție de încărcare flotant, Lungimea cablurilor de la bornele pozitive și negative la redresor este 140 cm.
Încărcătorul este inteligent, controlat de microprocesor - când este complet încărcat, se oprește automat, păstrând bateria pregătită - 100% sigur pentru orice baterie.
Eficiența este comparabilă cu încărcarea cu dispozitive profesionale (chiar de 5 ori mai scumpe) - utilizarea unui încărcător inteligent nu afectează negativ funcționarea bateriei.
Procesul de încărcare respectă ghidurile conținute în cardurile de garanție ale mărcilor de top de rezervoare de stocare - utilizarea sa este complet sigură.
Potrivit pentru baterii de 6V și 12V cu o capacitate de 1,2 - 120Ah.
Controlul automat al încărcării bateriei - după atingerea unei anumite tensiuni, modul „Iarnă” - garantează că bateria este complet încărcată, chiar și la temperaturi foarte scăzute Funcția de diagnosticare a bateriilor extrem de descărcate și uzate - dacă se detectează vreo neregulă, încărcarea va fi oprită și încărcătorul va afișa un cod de eroare care va simboliza o defecțiune specifică a bateriei
Mod de rezervă - după încărcarea completă, încărcătorul trece în modul de monitorizare a tensiunii, asigurând performanța completă a bateriei, fără riscul de a o supraîncărca, chiar dacă este lăsat nesupravegheat pentru o perioadă lungă de timp , important, după o întrerupere a alimentării cu curent alternativ, procesul de încărcare / susținere va continua automat
Backup de memorie - din acest motiv, încărcătorul își amintește ultimul mod de funcționare selectat și, în cazul unei căderi de curent, va relua încărcarea în același mod Utilizare dintr-o carcasă specială, etanșă, încărcătorul poate fi utilizat într-un mediu prăfuit și umed


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 58695


Producator: Carmotion
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări