Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Scaune sport Charleston piele artificiala neagra

1359 Lei
Cauti Scaune sport sau scaune tip scoica?

Avem cate o optiune pentru fiecare masina. Scaunele sport pe care le vindem, sunt fabricate din țesături de înaltă calitate și sunt cusute manual. Aceste scaune sport schimba total interiorul masinii tale, insa aspectul nu reprezinta singurul avantaj pe care il ofera. Scaunele noastre au un suport lateral foarte bun, deci cu un stil de conducere sportiv sau pe pista de curse, rămâneți acolo unde ar trebui să fiți, și anume în scaun, și nu cu fața pe fereastra laterală!

Multe vehicule sunt adaptate cu sisteme speciale de suspensie și sunt elaborate măsuri de reglare a motorului, însă confortul și siguranța șoferului sunt uneori uitate. Scaunele noastre sport sunt echipate cu panouri de management laterale, care sunt un element cheie în ceea ce privește confortul șoferului. Aceste scaune sport de calitate au un suport lateral deosebit și sunt caracterizate prin calitate si atentie la detalii cum ar fi cusatura de mână. Kiturile Scaune Sport, vin cu șine de montaj. Asta înseamnă că nu aveti nevoie de sine speciale, pentru ca se vor potrivi cele cu care vin scaunele noastre.

La nevoie, putem pune la dispozitie totusi sine custom si prinderi laterale omologate pentru scaune sport. O altă posibilitate este că puteți comanda o consolă universală, dar aceasta trebuie adaptată pentru a se potrivi vehiculului dumneavoastrra. Cu o consolă de scaun potrivită, scaunele sport sunt montate și instalate în vehicul în mod obișnuit în aproximativ 2 ore. Instrucțiuni de instalare: Instrucțiunile de instalare sunt în curs de pregătire. Mai întâi trebuie să instalați suportul pentru scaunul specific pentru mașină apoi, scaunul sport este montat pe sina.

Scaunele sport pe care vi le propunem, sunt fabricate cu grija la detalii si la o calitate foarte buna.
Tapițeria scaunului este de o calitate foarte bună.
Capacul scaunului este rezistent la frecare și acest lucru va contribui la confortul șoferului. Aceste scaune sport sunt de calitate OEM și sunt produse de producătorii de renume și de încredere pentru gama noastră de produse.
Prețul: Aceste scaune sport ofera un echilibru intre calitate si pret fiind unul dintre produsele noastre cele mai populare. Prețul unui set de scaune sport este mult mai bun decât dacă ați cumpăra în mod individual cate 1 bucata.
Ingineria și construcția scaunelor sport: Scaunele sport pe care le comercializam, sunt realizate dintr-un cadru sudat din oțel cu o acoperire cu spumă, imbracate cu materialul la alegere. Fiecare scaun este reglabil și este echipat cu un mecanism de pliere. În mod normal, scaunele noastre pliabile pot fi instalate și în vehicule cu 3 uși.
Diferența dintre o un scaun de tip scoica si un scaun de tip jumatate de scoica: O carcasă completă a scaunului are o stabilitate maximă la înclinare pentru șofer. Cu toate acestea, scaunul nu este un scaun cu unghi de înclinare reglabil în față. Scaunul este articulat, numai dacă utilizați consolă pliabilă adecvată. Scaunele de tip scoica sunt folosite în principal pentru mașinile de curse și slalom. Scaunele de tip jumătate de scoica nu au proprietăți bune de gestionare a lateralelor ca și scaunele tip scoicas, dar sunt mult mai confortabile.
Alte detalii de proiectare: Seturile noastre de scaune sport sunt dotate cu o piesă de fixare. Suportul lateral remarcabil prin tehnologia cadrelor spațiale. Scaunul sport este reglabil.
Greutata scaunelor sport relativ redusa.(fiecare scaun sport este de aproximativ 15 kg)
Materiale durabile și de înaltă calitate; Include șină de montare;
Design sportiv distinctiv; Cusatura manuală detaliată pentru un aspect elegant; Materiale de scaun de înaltă calitate
Oferim scaune sport pentru majoritatea modelelor auto cum ar fi Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, VW, etc.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Feb 2019, 15:17
27
vizualizări