Scaun Copii Oe Porsche Baby Seat i-Size Negru 971044050

2950 Lei


Scaun Copii Oe Porsche Baby Seat i-Size Negru 971044050



Scaun pentru copii i-Size


Scaunul pentru copii Porsche i-Size este potrivit pentru bebelușii cu o lungime cuprinsă între 40 și 83 cm. Poate fi utilizat până la vârsta de 15 luni și o greutate maximă de 13 kg. Scaunul pentru copii este fixat cu centura de siguranță a vehiculului sau prin intermediul scaunului pentru bebeluși Porsche i-Size Flex Base disponibil separat. Scaunul pentru bebeluși Porsche i-Size este un design individual realizat de Porsche și are logo-ul „Porsche” pe ambele părți.


Scaunul pentru copii Porsche i-Size îndeplinește cele mai noi standarde ale standardului european de siguranță ECE-R129 / 00 (i-Size).
Regulamentul i-Size îmbunătățește și mai mult siguranța copiilor printr-o protecție îmbunătățită a capului și gâtului în caz de impact frontal sau lateral, precum și conducerea prescrisă înspre spate pentru copiii cu vârsta de până la 15 luni. O clasificare a înălțimii în centimetri face mai ușoară alegerea scaunului pentru copii potrivit și înlocuiește divizia folosită anterior în kilograme. i-Size acceptă sistemul ISOFIX, care formează o conexiune fixă ​​între corp și scaunul pentru copii și minimizează riscul montării incorecte.

Notă: Atunci când este utilizat cu scaunul pentru bebeluși Porsche i-Size Flex Base pe scaunul pasagerului din față, numai împreună cu sistemul ISOFIX existent și dezactivarea airbagului pasagerului din față. În plus, citiți în manualul produsului și vehiculul pentru care vehicule sau scaune este aprobat Porsche Baby Seat i-Size.


Caracteristici:
-Produsul este nou Original Porsche
Cod: 971044050
Porducator: Porsche 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
10
vizualizări