Scaun Copii Oe Porsche Kid Seat i-Size Negru 971044052

3850 Lei


Scaun Copii Oe Porsche Kid Seat i-Size Negru 971044052



Scaun pentru copii i-Size Porsche


Porsche Kid Seat i-Size este potrivit pentru copiii cu o lungime cuprinsă între 76 și 105 cm. Poate fi utilizat de la vârsta de 15 luni până la 4 ani și o greutate maximă de 22 kg. Scaunul pentru copii este asigurat cu sistemul Isofix și Top-Tether (centură suplimentară) pentru stabilitate optimă. Porsche Kid Seat i-Size este un design individual realizat de Porsche și are logo-ul „Porsche” pe ambele părți.


Porsche Kid Seat i-Size are:
- poziții de reglare multi-reglabile și centuri de umăr,
- protecție laterală pentru a absorbi forțele și pentru a controla mișcările în cazul unui impact lateral,
- o reglare integrată a tetierei pentru o poziție bună de așezare pentru toți vârste,
- o centură în cinci puncte cu cataramă de siguranță pentru mai mult sprijin.
Porsche Kid Seat i-Size îndeplinește cele mai noi standarde ale standardului european de siguranță ECE-R129 / 00 (i-Size).
Regulamentul i-Size îmbunătățește și mai mult siguranța copiilor printr-o protecție îmbunătățită a capului și a gâtului în cazul unui impact frontal sau lateral, precum și a conducerii prescrise orientate spre spate pentru copiii cu vârsta de până la 15 luni. O clasificare a înălțimii în centimetri face mai ușoară alegerea scaunului pentru copii potrivit și înlocuiește divizia folosită anterior în kilograme. i-Size acceptă sistemul Isofix, care formează o conexiune fixă ​​între corp și scaunul pentru copii și minimizează riscul montării incorecte.



Notă: Când este utilizat pe scaunul pasagerului din față, numai împreună cu sistemul Isofix existent și cu eliberarea specifică vehiculului. În plus, citiți în manualul de instrucțiuni al produsului și al vehiculului și în lista de tipuri pentru care vehicule sau scaune este aprobat Porsche Kid Seat i-Size.


Caracteristici:
-Produsul este nou Original Porsche
Cod: 971044052
Porducator: Porsche 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
6
vizualizări