Scaun Auto Copii Baby-Safe Plus Oe Skoda Gri 1ST019907

3279 Lei
Scaun Auto Copii Baby-Safe Plus Oe Skoda Gri 1ST019907

Oferiți celor mai tineri pasageri siguranță maximă cu scaunul auto pentru copii Baby-Safe Plus. Este conceput pentru copiii care cântăresc până la 13 kilograme , ceea ce corespunde unei vârste de aproximativ 18 luni. Este instalat pe direcția de deplasare și poate fi setat pe trei poziții. Accesoriile ISOFIX asigură o fixare ușoară și sigură, în timp ce centurile de siguranță în cinci puncte mențin pasagerul mic fixat în poziție. Scaunul poate fi, de asemenea, scos din bază și luat cu copilul.
Siguranță garantată cu accesorii originale ŠKODA
Nimic nu este mai important decât siguranța copiilor dumneavoastră. De aceea, fiecare scaun auto din gama de accesorii originale Skoda trece prin teste amănunțite. Acestea includ testul de impact EuroNCAP, testul de neinflamabilitate, nivelul substanțelor nocive, rezistența la abraziune și calitatea stratului de acoperire. Aceste teste sunt, de asemenea, baza pentru îndeplinirea regulamentului european de aprobare a siguranței ECE R 44/04.

În plus, toate scaunele auto pentru copii sunt testate temeinic pe toate modelele de mașini pentru care sunt destinate. Acesta este singurul mod în care putem garanta că scaunul din mașina dvs. va „potrivi ca o carapace”.
Oferiți celor mai tineri pasageri siguranță maximă cu scaunul auto pentru copii Babysafe Plus. Este conceput pentru copiii care cântăresc până la 13 kilograme , ceea ce corespunde unei vârste de aproximativ 18 luni. Este instalat pe direcția de deplasare și poate fi setat pe trei poziții. Accesoriile ISOFIX asigură o fixare ușoară și sigură, în timp ce centurile de siguranță în cinci puncte mențin pasagerul mic fixat în poziție. Scaunul poate fi, de asemenea, scos din bază și luat cu copilul.

Siguranță garantată cu accesorii originale ŠKODA
Nimic nu este mai important decât siguranța copiilor dumneavoastră. De aceea, fiecare scaun auto din gama de accesorii originale ŠKODA trece prin teste amănunțite. Acestea includ testul de impact EuroNCAP, testul de neinflamabilitate, nivelul substanțelor nocive, rezistența la abraziune și calitatea stratului de acoperire. Aceste teste sunt, de asemenea, baza pentru îndeplinirea regulamentului european de aprobare a siguranței ECE R 44/04.
În plus, toate scaunele auto pentru copii sunt testate temeinic pe toate modelele de mașini pentru care sunt destinate. Acesta este singurul mod în care putem garanta că scaunul din mașina dvs. va „potrivi ca o carapace”

Ce trebuie să știți
Sistemul ISOFIX cu ochi de fixare între spătar și scaun vă permite să așezați scaunul împotriva directie de deplasare pe orice scaun care este echipat cu acest sistem. În automobilele Skoda acestea sunt de obicei scaunele exterioare din spate și scaunul pasagerului din față

Baza ISOFIX, în care este fixat scaunul, este utilizată pentru montarea în mașină. Apoi se blochează și copilul este reținut cu o centură de siguranță în cinci puncte. Datorită reglării înălțimii, se poate adapta la felul în care copilul crește. Canapeaua oferă trei poziții - așezat, odihnit și culcat.

Important!
Când plasați pe scaunul pasagerului din față, este necesar să opriți airbagul pasagerului din față și să așezați scaunul pasagerului din față cât mai departe posibil și în cea mai înaltă poziție posibilă. 
Sistemul ISOFIX cu ochi de fixare între spătar și scaun vă permite să așezați scaunul împotriva directie de deplasare pe orice scaun care este echipat cu acest sistem. În automobilele Skoda acestea sunt de obicei scaunele exterioare din spate și scaunul pasagerului din față.

Baza ISOFIX, în care este fixat scaunul, este utilizată pentru montarea în mașină. Apoi se blochează și copilul este reținut cu o centură de siguranță în cinci puncte. Datorită reglării înălțimii, se poate adapta la felul în care copilul crește. Canapeaua oferă trei poziții - așezat, odihnit și culcat.
Important! Când plasați pe scaunul pasagerului din față, este necesar să opriți airbagul pasagerului din față și să așezați scaunul pasagerului din față cât mai departe posibil și în cea mai înaltă poziție posibilă. 

Culoare:Gri
Material: Metal / Plastic / Textile
Standarde și certificări: ECE-R 44.04
Masa: 18,4 kg

Intreținere:
Construcție - detergenți obișnuiți, ștergeți cu un burete și uscați, acoperiți - spălați la 30 ° C, nu uscați sau călcați.

Limitări:
Numai pentru vehicule cu echipament de sistem de montare ISOFIX.

Locație:
Scaune exterioare spate - în direcția de deplasare, scaunul pasagerului din față - în direcția de deplasare.

NOTĂ:
Calitatea ŠKODA (certificate, teste): scaunul auto este dimensionat, testat și aprobat în conformitate cu cerințele standardului ECE-R 44.04 pentru dispozitivele de siguranță pentru copii.

Destinat Pentru Urmatoarele Vehicule:
Yeti 2009-2014
Roomster 2010-2015
Citigo 2011-2019
Rapid 2012-2020
Octavia III 2012-2017
Superb II 2013-2015
Yeti 2013-2018
Fabia III 2014→
Superb III 2015→
Octavia III 2017→
Kodiaq 2016→
Karoq 2017→
Scala / Kamiq 2019→

Caracteristici:
-Produsul este nou Original Skoda

Cod: 1ST019907
Producator: Skoda

Compatibil cu:
Skoda Fabia, Octavia, Roomster, Superb, Yeti, Rapid, Citigo, Kodiaq, Scala, Karoq

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Skoda Citigo
Skoda Fabia
Skoda Fabia II
Skoda Karoq
Skoda Kodiaq
Skoda Octavia
Skoda Octavia 3
Skoda Octavia II
Skoda Rapid
Skoda Roomster
Skoda Scala
Skoda Superb
Skoda Superb II
Skoda Yeti
Data actualizării anunțului: 10 Feb 2024, 05:06
37
vizualizări