Mini Scrumieră Auto Baseus Cu Iluminare De Fundal LED Neagră (CRYHG01-01)

70 Lei
Mini Scrumieră Auto Baseus Cu Iluminare De Fundal LED Neagră (CRYHG01-01) Mini scrumieră auto Baseus cu iluminare de fundal LED
Menținerea curată a interiorului autovehiculului nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când folosiți vehiculul frecvent. În special fumătorii au nevoie de o scrumieră convenabilă și estetică. Brandul Baseus, satisfacându-și așteptările, a conceput un model Premium care arată luxos și șic. Datorită acestui fapt, chiar și un astfel de element practic poate face interiorul vehiculului nu numai curat, ci mai ales elegant.
Utilizare convenabilă
Indiferent dacă ești la volan sau doar un pasager, siguranța și confortul la volan sunt importante. Cu scrumiera auto Baseus, puteți scutura cenușa de țigară cu precizie cu o singură mână. O puteți opera convenabil cu o singură mână nu numai ziua, ci și noaptea, deoarece scrumiera are iluminare LED încorporată. Se aprinde automat la deschiderea capacului, indicând cu precizie unde să depozitați deșeurile într-un vehicul întunecat.
Controlați dezordinea din mașină
Mucurile de țigară sau cenușa care cade de pe ele poluează efectiv interiorul vehiculelor. Nu sunt doar inestetice, dar lasa si un miros neplacut si pot fi chiar un pericol pentru siguranta. Doar dacă nu le pui într-o scrumieră dedicată. Golirea și spălarea lui este la fel de ușor. Pur și simplu detașați corpul, deșurubați-l și trageți-l pentru curățare.
Microclimat placut
Fumatul într-o mașină trebuie să însemne să călătorești în fumul de tutun? Nu, dacă ai o scrumieră Premium de la Baseus. Are un inel de etanșare etanș care împiedică evacuarea fumului în exterior. Aerul din mașină este ventilat corespunzător și întotdeauna proaspăt - pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor săi.
Design unic
Designerii Baseus s-au asigurat că designul produsului se potrivește cu funcționalitatea acestuia. Suprafața oglinzi galvanică, sensibilă la lumină, este fabricată cu precizie. Este asociat cu un lux care se potrivește perfect în interioarele mașinilor moderne. În plus, are proprietăți ignifuge. Acesta trebuie să fie suficient de adânc și de lat pentru a găzdui mucuri și cenușă de țigară fără a vărsa resturile în jurul său.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
2
vizualizări