Scrumiera Auto Baseus Mini Led Negru CRYHG01-01

71 Lei


Scrumiera Auto Baseus Mini Led Negru CRYHG01-01



Descriere:
Mini scrumieră auto Baseus cu iluminare de fundal LED
Păstrarea curată a interiorului vehiculului nu este o sarcină ușoară, mai ales când folosiți vehiculul des. În special fumătorii au nevoie de o scrumieră convenabilă și estetică. Pentru a le satisface așteptările, marca Baseus a conceput un model Premium care arată luxos și elegant. Datorită acestui fapt, chiar și un astfel de element practic poate face interiorul vehiculului nu numai curat, ci mai ales elegant.


Utilizare confortabilă
Indiferent dacă stai la volan sau ești doar pasager, siguranța și confortul la volan contează. Cu scrumiera auto Baseus, puteți scutura cu precizie cenușa de țigară cu o singură mână. O poți folosi confortabil cu o singură mână nu doar ziua, ci și noaptea, deoarece scrumiera are iluminare LED încorporată. Se aprinde automat la deschiderea capacului, indicând cu exactitate unde să aruncați deșeurile într-un vehicul întunecat.


Preia controlul dezordinei din mașină
Mucurile de țigară sau cenușa care cad din ele poluează efectiv interiorul vehiculelor. Nu sunt doar inestetice, dar lasa si un miros neplacut si pot fi chiar un pericol pentru siguranta. Doar dacă nu le pui într-o scrumieră dedicată. Golirea și curățarea este la fel de ușoară. Pur și simplu detașați corpul, deșurubați-l și trageți-l pentru curățare.


Microclimat placut
Fumatul în mașină trebuie să însemne să călătorești în fumul fumului de tutun? Nu dacă ai o scrumieră Premium Baseus. Folosește un inel de etanșare strâns care împiedică evacuarea fumului în exterior. Aerul din mașină este ventilat corespunzător și întotdeauna proaspăt - pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor săi.


Design unic
Designerii Baseus s-au asigurat că designul produsului se potrivește cu funcționalitatea acestuia. Suprafața galvanică, sensibilă la lumină, care imită o oglindă, este realizată cu precizie. Este asociat cu luxul care se potrivește perfect în interioarele mașinilor moderne. În plus, are proprietăți ignifuge. Este suficient de adânc și de lat pentru a pune mucuri de țigară și cenușă în el fără a vărsa deșeuri în jur.


Cod: CRYHG01-01


Producator: Baseus

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 25 Mar 2024, 05:29
2
vizualizări