JBM-52491 Pistol de suflat aer cu teava de 300mm

40 Lei
Pistol de suflat aer cu teava de 300mm

Descrierea produsului Pistol de suflat aer cu teava de 300mm

Pistol de suflat aer cu teava de 300mm este un instrument eficient pentru curatarea si indepartarea prafului din spatii greu accesibile. Fabricat din plastic turnat, acesta include un maner ergonomic pentru o utilizare usoara si un punct de agatare pentru depozitare simpla. Cu o lungime de 300mm, pistolul de suflat aer permite utilizatorului sa ajunga in spatii inguste fara efort. Livrat cu un cuplaj de eliberare rapida de 1/4, acest instrument este gata de utilizare imediat dupa despachetare.

  • Corp din plastic: Confortabil si usor de manevrat
  • Lungime 300mm: Acces facil in spatii inguste
  • Cuplaj de eliberare rapida 1/4: Usurinta conectarii si deconectarii

Caracteristici tehnice si utilizari Pistol de suflat aer cu teava de 300mm

Pistol de suflat aer cu teava de 300mm reprezinta o solutie practica pentru diverse aplicatii, de la ateliere auto la spatii de lucru industriale sau acasa. Datorita greutatii reduse, de doar 0.1kg, acesta este usor de manevrat chiar si pentru perioade lungi de timp fara a obosi utilizatorul. Tipul de ambalare pe bucata garanteaza ca produsul ajunge in conditii optime la destinatar. Fiind clasificat ca pistol de aer din categoria sculelor pneumatice, este compatibil cu o gama larga de accesorii pneumatice, oferind astfel flexibilitate crescuta in utilizare.

Adaugand la utilitatea sa, pistolul de suflat aer cu teava de 300mm este echipat pentru o conectare rapida, economisind timp pretios in situatii in care eficienta este cruciala. Aceste caracteristici il fac ideal nu doar pentru profesionisti, ci si pentru utilizatorii casnici care cauta o solutie eficienta si fiabila pentru curatarea si intretinerea echipamentelor si spatiilor lor.

Data actualizării anunțului: 07 Iun 2024, 21:31
7
vizualizări