HL4168 Masina de gaurit HILMANN cu acumulator

398 Lei

Masina de gaurit HILMANN cu acumulator de 4000mAh

Masina de gaurit HILMANN cu acumulator de 4000mAh

Echipata cu un acumulator de inalta performanta, aceasta masina de gaurit ofera libertatea de a lucra fara a fi constrans de cabluri. Asigura o autonomie suficienta pentru proiectele complexe din atelier.

Ideala pentru gaurirea componentelor metalice dar si alte tipuri de materiale, inclusiv pentru instalarea sau demontarea elementelor de caroserie, accesoriilor si multe altele. Controlul variabil de viteza permite adaptabilitate in functie de nevoi.

Motorul de curent continuu fara perii (fara colector), in engleza Brushless ofera o putere de 500 wati si o durata de viata mult mai mare decat motoarele cu perii.

Construita pentru a rezista la solicitarile atelierului auto dar si in alte industii cum ar fi constructii, taplarie, confectii metalice, masina de gaurit HILMANN beneficiaza de o constructie solida si materiale durabile pentru o durata lunga de viata.

Cu functii intuitive si usor de utilizat, aceasta masina de gaurit iti pune la dispozitie controlul necesar pentru a obtine rezultate precise si profesionale.

Date tehnice:

Motor: Brushless - fara perii

Tensiune nominala 21V DC

Putere motor: 500W

Viteza nominala RPM 0-500/1600 rpm±5%

Cuplu maxim de impact 50 Nm±5%

Dimensiune mandrina metalica 10 mm (3/8 inch)

Date tehnice baterie:

Voltaj alimentare: 21V

Capacitate baterie: 4000mAh

Trusa include:

1 x Masina de gaurit HILMANN

1 x Acumulator 4Ah, 21V 

1 x Incarcator acumulatori 4A

1 x Valiza din plastic rezistent

Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 12:51
2
vizualizări