G-G01860 Clema de masa 300 Amp

9.7 Lei

Clema de masa 300 Amp

Detalii Clema de Masa 300 Amp

Clema de masa 300 Amp este o componenta esentiala pentru orice atelier sau lucrator in domeniul sudurii. Acest accesoriu este proiectat pentru a fi utilizat cu o gama larga de aparate de sudura, inclusiv cele de tip Inverter si Mig-Mag, oferind suport pentru puteri de pana la 300 Amp. Fiabilitatea si versatilitatea sa o fac o alegere populara in randul profesionistilor.

  • Tip Produs: Accesorii/piese de schimb
  • Compatibilitate: Aparatura de sudura Inverter, Mig-Mag cu putere de pana la 300Amp
  • Greutate Pachet: 0.17 kg
  • Tip Ambalare: Bucata

Caracteristici Clema de Masa 300 Amp

Designul Clemei de masa 300 Amp este optimizat pentru a oferi o conexiune sigura si stabila, esentiala pentru realizarea unor suduri de calitate. Usurinta de utilizare si durabilitatea fac din aceasta un ajutor de incredere pentru sudori. Fiind construita pentru a rezista la solicitarile intense, clema este un echipament de durata care asigura eficienta sporita in fluxul de lucru.

Utilizarea Clemei de masa 300 Amp contribuie la imbunatatirea performantelor in sudura, permitand o mai buna gestionare a curentului si reducerea pierderilor energetice. Compatibilitatea larga cu diferite tipuri de aparate de sudura o face un accesoriu esential in orice atelier care se ocupa cu lucrari de sudura.

Fie ca este folosita in scopuri profesionale sau pentru proiecte personale, Clema de masa 300 Amp reprezinta o investitie in eficienta si calitate. Greutatea redusa si dimensiunile compacte faciliteaza manipularea si depozitarea, oferind utilizatorului flexibilitate si confort.

Data actualizării anunțului: 30 Aug 2024, 23:21
5
vizualizări