Kit Reparatie Etansare Reparat Anvelope Compresor + Solutie Osram TYREseal Kit 450ML OTSK4

328 Lei

Kit Reparatie Etansare Reparat Anvelope Compresor + Solutie Osram TYREseal Kit 450ML OTSK4



Descriere:
KIT-ul Osram TYREseal conține o sticlă de 450 ml de etanșant pentru anvelope, un compresor de anvelope și o pungă de depozitare și poate fi folosit ca înlocuitor pentru kitul original de etanșare pentru anvelope al producătorului. KIT-ul Osram TYREseal vă permite să etanșați perforațiile în anvelope de până la 6 mm* folosind cea mai recentă tehnologie cu particule de gel și să umflați anvelopa cu compresorul de anvelope furnizat. După ce v-ați sigilat anvelopa cu KIT-ul Osram TYREseal, vă puteți continua călătoria pe o distanță de până la 200 km pentru a obține o anvelopă de schimb de la un garaj sau un dealer de anvelope sau, deoarece etanșantul pentru anvelope poate fi clătit din nou, pentru a avea anvelopa permanent reparat în loc de a cumpăra unul nou, economisind astfel costuri. Sigilarea unei anvelope deteriorate se poate face rapid și ușor, fără unelte sau cricuri, astfel încât să vă puteți relua călătoria în 10 minute.
În comparație cu etanșanții cu spumă, formula de etanșare Osram este concepută pentru a fi compatibilă cu sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TMPS) al vehiculului. Datorită tehnologiei de trecere a supapei, inserția supapei nu trebuie să fie îndepărtată atunci când se utilizează etanșant.
KIT-ul Osram TYREseal este furnizat cu o geantă de depozitare cu închidere Velcro pentru a putea fi depozitată ordonat în portbagajul sau locașul prevăzut în acest scop în vehicul.
Osram TYREseal 450 poate fi folosit ca înlocuitor pentru etanșantul original pentru anvelope al producătorului. Deoarece majoritatea materialelor de etanșare pentru anvelope trebuie înlocuite la fiecare 5 ani, inclusiv cele furnizate din fabrică în mașină, sticla de înlocuire Osram TYREseal 450 este o modalitate ideală de a înlocui sigilantul pentru anvelope din mașină după data de expirare și, în cazul unei perforarea anvelopei, pentru a o sigila și a continua să conduceți.
Osram TYREseal 450 este un etanșant pentru anvelope de la Osram care utilizează tehnologia cu particule de gel pentru a etanșa perforațiile în anvelope și este produs conform standardului OE al producătorilor de mașini. Disponibil ca set, adică ca Osram TYREseal KIT cu etanșant, compresor de anvelope și sac de depozitare sau ca Osram TYREseal 450, adică ca o sticlă de înlocuire a etanșantului pentru anvelope.


Caracteristici:
Produsul este nou
Capacitate: 0.45 l
Cod EAN: 4052899620247


Cod: OTSK4


Producator: Osram
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 05:09
6
vizualizări