ST8074 Tun pentru umflat roti 38 litri, SelTech

494 Lei
Tun de aer pentru montat anvelope camioane 38 litri

Acest dispozitiv inseamna , inainte de toate, o munca mult mai usoara in vulcanizare! Trebuie doar sa „trageti” o singura data si, dupa un timp, anvelopa se va aseza pe janta. Utilizarea acestui echipament este intr-adevar o sarcina simpla - singura procedura pe care ar trebui sa o efectuati uneori este umplerea rezervorului cu aer. 
Tunul este ideal pentru toate tipurile de anvelope - masinile de pasageri, dar si camioane si autobuze. Dispozitivul merita o atentie deosebita, calitatea manometrului, a carei carcasa a fost acoperita cu cauciuc flexibil, protejand elementele de masurare sensibile de deteriorare. In plus, manometrul a fost umplut cu glicerina lichida, care amortizeaza vibratiile si usureaza componentele mecanice ale manometrului.
Cumpararea unui inflator va va permite sa castigati si mai mult intr-un timp scurt. Da, nu este o greseala! Intregul sistem functioneaza destul de automat - trebuie doar sa apasati „declansatorul” si dispozitivul va permite ca pneul sa se aseze pe janta in doar cateva secunde. Ganditi-va doar cat timp puteti economisi! 
Presiunea maxima de lucru a acestui dispozitiv este de pana la 8 bar, ceea ce se va traduce intr-o munca extrem de eficienta cu fiecare anvelopa. Datorita formei speciale a duzei de iesire, montarea anvelopelor pe janta devine si mai usoara si dureaza doar un moment.
Date tehnice:
- tunul de aer de 38L este proiectat pentru anvelope camioane in procesul de montare a anvelopei pe janta
- aerul din tun etanseaza anvelopa pe janta , astfel incat acesta poate fi umflata la presiunea prescrisa
- presiunea maxima : 8bar
- scala manometru : Psi si Mpa
- cu supapa de siguranta
- greutate : 20 kg

Provenienta SelTech Spania

Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 01:41
9
vizualizări