Adaugă anunț

Scut cutie de viteza Mitsubishi Pajero Pinin 1999 - 2007 - OEM-AUTOESHOP:00.100-MITS.PAJ.PIN/99-07 - Cod intern: W01841615

266 Lei
Scut cutie de viteza Mitsubishi Pajero Pinin 1999 - 2007 - OEM-AUTOESHOP:00.100-MITS.PAJ.PIN/99-07

Confectionat din tabla de otel de 3 mm.

Scutul protejeaza numai cutia de viteza. Piesa este noua si se potriveste perfect pentru toate tipurile de motorizari de Mitsubishi Pajero Pinin, fabricat intre 1999 - 2007.

AUTOESHOP ofera clientilor sai scuturile de protectie pentru motor, diferential, cutia de viteze si radiator. Aceste scuturi sunt acceptate de catre dealerii si reprezentantele auto din Romania, astfel nu afecteaza garantia masinilor noi.

Scuturile de protectie corespund standardelor producatorilor de autovehicule, astfel se ofera garantia buy-back pentru conformitatea si montajul scuturilor de protectie pe masina Dvs.

Scuturile de protectie sunt confectionate din tabla de otel cu grosime de 2,5-3mm si sunt vopsite in camp electrostatic.

Impreuna cu scutul de motor comandat vor fi impachetate urmatoarele: desen tehnic de montaj si toate accesoriile necesare montajului (suruburi de montaj).

Principalele caracteristici ale scuturilor de protectie:

scutul este perfect adaptat masinii Dvs., montarea fiind extrem de facila intrucat toate spatiile de prindere sunt deja aplicate de catre fabricantul autovehiculului, pe caroseria acestuia

scuturile au rolul de a proteja partea inferioara a masinii, baia de ulei, cutia de viteze si radiatorul respectiv si restul elementelor si accesoriilor supuse factorilor externi, ce ar putea pune in pericol siguranta masinii Dvs.

scuturile metalice sunt disponibile pentru motorizarile atat diesel cat si benzina, cutie manuala sau automata

scutul motor acopera atat motorul cat si cutia de viteze, are fereastra de vizitare cu acces la motor, facilitand schimbul de ulei fara ca scutul motor sa fie demontat

toate scuturile motor comercializate de catre AUTOESHOP sunt noi

este recomandat folosirea scutului metalic motor, pentru a evita incidentele neplacute cauzate de lovirea baii de ulei a autoturismului Dvs.

folosind scutul metalic pentru motor, reduceti semnficativ defectiunile cauzate de praful si noroiul ce intra in zona motorului

anumite tipuri de caroserii auto au scut de motor separat de cel de cutie, in cazul acestor tipuri de caroserii achizitia acestor accesorii se va face separat (separat scutul pentru cutia de viteze, separat scutul de motor)

Piesă auto compatibilă cu:
Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero Pinin
Data actualizării anunțului: 21 Mai 2019, 13:11
0
vizualizări