Senzor Pozitie Ax Axa Came Generator Impulsuri Audi A1 2.0 TDI CFHD CFHB 2011 - 2014 Cod sdgsgiacbvg51

99.99 Lei

Va rugam CITITI ANUNTUL inainte de a ne contacta! Nu deranjati inutil pentru informatii care sunt prezentate deja in poze sau in descriere!

SDG Dezmembrari Galati vinde Senzor Pozitie Ax Axa Came Generator Impulsuri cod sdgsgiacbvg51. Este pentru Audi A1 fabricat între anii 2011 - 2014. Se prezinta in stare buna, conform cu pozele din anunt. Pretul afisat este pentru Senzor Pozitie Ax Axa Came Generator Impulsuri fara alte accesorii.

Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Comenzile plasate pana in ora 14:00 au prioritate si se vor procesa in ziua respectiva, cele dupa ora 14:00 se vor procesa in limita timpului disponibil.

Nu ne asumam raspunderea in privinta compatibilitatii! Produsele din pozele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele achiziționate pot diferi din punct de vedere al codurilor, și pot necesita o cosmetizare, pentru că pot fi prăfuite în urma depozitării.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati pe whatsapp sau apel la numarele de telefon din anunt!

Ne gasiti in Galati, str. Grigore Ventura, nr. 2, incinta Comat, si pe site:

- Google Maps: SDG Dezmembrari Galati

- Waze: SDG Dezmembrari Galati

Cod piesă:SDG-M24873

Piesă auto compatibilă cu:
Audi A1
Data actualizării anunțului: 19 Iun 2024, 05:58
2
vizualizări