Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Senzori de parcare spate STEELMATE PTS410EX cu aspect OEM, fara display

689 Lei

* DEALER AUTORIZAT STEELMATE IN BUCURESTI CU OPTIUNE DE MONTAJ IN MARILE ORASE DIN TARA!

Alege siguranta, alege STEELMATE!

Steelmate, cel mai mare producator de senzori de parcare la nivel mondial

Producatorul de senzori de parcare STEELMATE este unul dintre cei mai mari si cunoscuti la nivel mondial. Produce ca parti OEM senzori de parcare pentru o multime de marci cunoscute. Ofera produse de inalta calitate si foarte fiabile.

Parcare sigura si precisa

Cei 4 senzori SEELMATE cu montare in bara ofera o buna acoperire a partii din spate a masinii, reducand la minim riscul de tamponare sau ciocnire cu diverse obiecte in timpul manevrei de parcare. Permite plasarea masinii la distante sigure fata de orice obstacol, fara prea multe eforturi.

Sistem de monitorizare cu ultrasunete

Detectare precisa si inteligenta a obstacolelor, STEELMATE detine functie inteligenta "antihook" pentru masinile care prezinta carlig de remorcare si calculeaza corect distanta fata de obiectele aflate in apropierea masinii. Avertizare sonora si buzzer cu control al volumului in 3 trepte.

Fiabilitate sporita

Datorita gradului superior de rezistenta la intemperii si temperaturi extreme, senzorii de parcare spate STEELMATE lucreaza perfect in orice conditii meteorologice, pe ploaie si zapada; detectand cu precizie cele mai mici si joase obstacole aflate in afara ariei vizuale ale soferului.

* OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ALBA-IULIA, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RESITA, RM VALCEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-JIU, TARGU-MURES, TULCEA, VASLUI, ZALAU.

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!!!
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Logan
Data actualizării anunțului: 19 Apr 2021, 15:11
13
vizualizări