Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

FOBO Sistem de monitorizare a presiunii si temperaturii  anvelopelor prin Bluetooth

599 Lei
  1. FOBO Sistem de monitorizare a presiunii si temperaturii anvelopelor prin Bluetooth integrat cu telefonul, tableta Android sau IOS sau navigatia dedicata Android!

Unic în Romania, sistemul FOBO îţi creşte siguranţa ta, a maşinii şi a celor din jurul tău. Te ajută să economiseşti carburant şi să creşti durata de viaţă a anvelopei tale.

 

Ce este FOBO? Pe scurt, este un sistem avansat de alertare si monitorizare wireless a presiunii in anvelope (TMPS).
Foloseşte ultima tehnologie Bluetooth 4.0 si comunica direct cu telefonul Android sau IOS pentru a alertare si monitorizare.

 

Citesti instant pe telefon presiunea din cauciucuri (aplicatia de mobil este gratuita!).

 

Sistemul este compus din 4 senzori wireless şi o unitate wireless in-car. Este compatibil cu orice autoturism şi nu necesită ajutor specializat la instalare.

 

Se montează foarte uşor de către oricine, în mai puţin de 5 minute (vedeti filmarea de la finalul paginii).

 

Este atât de simplu încât chiar dacă nu eşti îndemânatic şi şti că nu te pricepi la montat de lucruri, vei reuşi imediat.

 

Senzorii de presiune sunt alimentaţi cu energie din bateria cu care vin dotaţi.

 

Bateria ţine în medie 2 ani de zile şi se poate schimba uşor la descărcarea ei.

 

FOBO te alertează în timp real de scăderea (sau creşterea!) presiunii şi a temperaturii din anvelope în afara limitelor de siguranţă setate de catre utilizator .

 

Te ajută să previi explozia anvelopelor (şi să eviti un accident la 110KM pe ora!) atunci când anvelopele au o fisură de care nu şti sau fisuri ce apar în timpul mersului (denivelări, cuie etc).

 

Unitatea inteligentă in-car funcţionează atât independent cât şi cu telefonul dvs , măsoară până la 3,5 bari şi puteţi fi alertat chiar şi în absenţa telefonului!

 

Este dotat cu un sistem antifurt. Aceşti senzori nu numai că nu vor funcţiona pe un alt sistem, dar sunt dotaţi cu un sistem mecanic antifurt prin piulite.

 

Este rezistent la temperaturi între -40 de grade şi +85 de grade Celsius, rezistent la apă şi şocuri!

 

Reduci uzura anvelopelor, reduci consumul de carburant, şi îţi creşti siguranţa la drum întins.

 

Se montează în locul capacelelor de la valvă și nu necesită modificări la instalația existentă a mașinii sau valvă

 

Îți oferă monitorizarea presiunii 24/7, astfel ca tu să nu întârzii programul tău din cauza unei pene neașteptate de cauciuc, descoperită prea târziu

 

La început, mulţi clienţi spuneau că “produsul este foarte bun, dar preţul este prea mare”.

 

Până când au decis să comande. La scurt timp, au văzut cum de fapt sistemul FOBO le salvează bani!

 

O presiune corecta in anvelope iti poate reduce consumul de carburant cu pana la 4%!



FOBO - SIGURANTA activa !

 
 
 
FOBO
 
 

FOBO este un sistem avansat de monitorizare a presiunii si temperaturii din anvelope prin bluetooth cu afisare direct pe telefonul mobil Android sau IOS . Sistemul are si o unitate care se pune oriunde in masina si care functioneaza atat independent cat si cu telefonul mobil, astfel sunteti avertizat chiar si in lipsa telefonului mobil.

Monitorizarea anvelopelor  24/7 
 

chiar si cand masina este oprita si contactul luat . Senzorii FOBO supravegheaza 24 ore anvelopele si se asigura ca acestea sunt umflate corepsunzator. Sistemul nu are nevoie de alimentare externa si este wireless. Functioneaza cu baterii ( incluse ) care dureaza pana la 2 ani si se schimba foarte usor . 

( 2xAA - pentru unitatea interna si CR2032 - senzori )

Monitorizeaza pana la 19 autovehicule
 

direct de pe smartphone-ul dumneavoastra printr-o singura aplicatie

 
Partajare sistem - FOBO sharing

pentru a permite familiei si prietenilor ( pana la 100 utilizatori ) sa primeasca informatii de la acelasi sistem. Partajarea sistemului de monitorizare nu a fost niciodata mai usoara datorita functionalitatii aplicatiei de partajare rapida . 

 
Instalare personala - Do it Yourself

va puteti instala singur sistemul in mai putin de 5 minute fara ajutor profesional. Doar trebuie sa urmati instructiunile simple din aplicatie. Nu este necesara nici o modificare la valva existenta . Pur si simplu inlocuiti capacelul existent cu senzorii FOBO . 

 
PROTECTIE ANTIFURT

atat senzorii FOBO cat si unitatea din masina nu pot fi refolositi. Fiecare sistem FOBO este blocat unui singur utilizator care se autentifica intr-un cont de cloud. Sistemul poate fi refolosit doar cu acordul utilizatorului initial. In plus de asta sistemul vine insotit de piulite speciale antifurt si o cheie speciala pentru acestea pentru a bloca mecanic senzorii . Senzori separati de schimb sunt disponibili la comercializare. In cazul in care sunt probleme la un senzor sau acesta a disparut sunteti notifcati de catre aplicatie.

 
Continut pachet FOBO
 

Cutia contine :

- unitatea in-car

- 4 senzori

- 2 chei speciale

- 6 piulite antifurt

- 1 banda dublu adeziva

 
Functia de suprapunere

Cu functia de suprapunere, aplicatia poate fi folosita concomitent cu alte aplicatii . Astfel de exemplu daca navigati cu Waze sau orice alta aplicatie, veti avea un buton care va afisa informatiile la o simpla apasare fara a fi nevoit sa intrati in aplicatia FOBO 

 

Valva T - accesoriu optional

Disponibila ca accesoriu optional pentru jante cu diametrul gaurii de 8,3 mm pana la 11,3 mm. Valva T permite sa ramana montat senzorul pe un capat in timp ce celalalt capat ramane disponibil pentru umflarea rotii. Necesita montaj in service de roti specializat.

 

Dimensiuni senzori

 

- senzorii sunt rezistenti la apa si praf indice IP57

- in functie de tip masoara presiunea de la 0 pana la 13 bari

- temperatura operationala intre -40 si +85 grade C

- durata de viata a bateriilor pana la 2 ani . Acestea se pot schimba

- greutatea senzorilor : 10 g

- certificari : FCC, CE, BQB and RoHS

- pragul de reszitenta struturala : 350N ball pressure intensity test

- teste mecanice si de fiabilitate conform standardelor : IEC 60068-2-2, IEC 60068-2-1, ISO 21750, IEC 60068-2-29, IEC 60068-2-5, IEC 60068-2-32, ISO 15184, ISO 2409, SAE J2657

- compatibil cu Android min. 4.3 si IOS min. 7.1

- protectie antifurt mecanica prin piulite de blocaj si protectie in cloud ( senzorii nu pot fi refolositi decat cu acordul proprietarului ) 

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW Seria 3 F30
BMW X1
BMW X5 E70
BMW X6 E71
Hyundai ix35
Hyundai Santa Fe
VW Touareg
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2021, 00:21
152
vizualizări