Mannol Spray Cu Silicon 450ML 9963

30 Lei

Mannol Spray Cu Silicon 450ML 9963



Descriere:
Silicone Spray este un agent de protecție universal rezistent la apă, izolator și antifricțiune pe bază de compuși organosilici. Este destinat, printre altele, lubrifierii eficiente a suprafețelor de frecare realizate din materiale diferite (de exemplu, metal și plastic) pentru a elimina blocarea, scârțâitul și fisurarea care apar în timpul funcționării vehiculului. Se recomandă utilizarea în cazul în care utilizarea lubrifianților care conțin produse petroliere și grăsimi este nedorită.


Proprietăți:
- Formează un strat solid de polimer transparent de molecule de silicon pe suprafața tratată, care conferă suprafeței proprietăți excelente împotriva apei, a prafului și antistatic, în plus, reduce fricțiunea, previne scârțâitul, înghețarea și coroziunea;
- Poate fi folosit atât în ​​interiorul cât și în exteriorul mașinii, pe suprafețe din plastic, cauciuc, metal, lemn etc.
- Protejează suprafețele și le redă strălucirea, protejează împotriva expunerii la razele UV;
- Restabilește elasticitatea pieselor din cauciuc și plastic și le protejează de uscare și fisurare;
- Nu conține uleiuri și grăsimi minerale.
- Recomandat pentru ungerea rolelor și ghidajelor centurilor de siguranță și a trapelor, pentru protecția împotriva înghețării garniturilor de cauciuc ale ușilor, hotei, capacelor portbagajului etc. protejează împotriva îmbătrânirii și fragilizării barelor de protecție, grilelor radiatoare, spoilerelor, mulajelor, capacelor de vinil etc. protejează împotriva umezelii și apei echipamentelor electrice și contactelor.


Aplicare: curățați suprafața de tratat înainte de utilizare. Agitați bine balonul înainte de utilizare. Pulverizați uniform pe suprafață în cantitatea necesară de la o distanță de 10-15 cm. Dacă este necesar, ștergeți suprafața cu o cârpă uscată. A nu se utiliza pe obiecte care au contact cu alimente. Puteți aplica produsul pe un burete sau o cârpă uscată și ștergeți bine suprafața. Evitați aplicarea pe suprafețe de sticlă, lăcuite sau țesături. Nu utilizați pe volan, pedale sau mânerele ușilor.


Cod: 9963


Producator: Mannol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
6
vizualizări