Moje Auto Spray Silicon Bord Si Plastice Lucios Fresh 750ML 19-012

28 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

Moje Auto Spray Silicon Bord Si Plastice Lucios Fresh 750ML 19-012



Descriere:
Pregătire pentru curățarea cockpitului. Curăță și păstrează toate elementele din plastic din interiorul mașinii. Preparare antistatică – reduce posibilitatea re-depunerii de praf. Lasa suprafetele curatate stralucitoare, le ofera un miros placut si intarzie procesul de imbatranire a plasticului.


Avantaje:
Parfum de lungă durată
Fără solvenți, sigur pentru suprafețe din plastic
Aplicare precisa, fara stropi


Formula nouă, în două faze:
Pătrunde adânc în suprafață, protejând împotriva razelor UV, lăsând un strat puternic de lustruire la exterior.
Spre deosebire de produsele tradiționale, nu conține solvenți, ceea ce garantează un miros perfect și deplină siguranță la utilizare.


Cum se utilizează?
Veți avea nevoie de:
Moje Auto Spray Silicon Bord Si Plastice Lucios
O cârpă moale


Pasul 1
Agitați preparatul
Deoarece acesta este un produs cu aerosoli, amestecați bine ingredientele înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, apucați recipientul și agitați-l energic în sus și în jos. Acest lucru va permite ingredientelor să se combine corect și să obțină consistența corectă.


Pasul 2
Scoateți capacul
Scoateți capacul de pe atomizor și puneți-l într-un loc sigur. Capacul protejează împotriva eliberării necontrolate a preparatului. Nu-l pierde, pentru că vei avea nevoie de el după terminarea lucrării.


Pasul 3
Aplicați cu o cârpă pe suprafața de curățat
Pulverizați direct suprafața curățată sau aplicați preparatul pe o cârpă. Întindeți produsul pe suprafață cu o cârpă moale și lustruiți pentru scurt timp. În cazul suprafețelor foarte poroase, recomandăm repetarea acestui pas.
Atentie! Nu pulverizați volanul, pedalele sau geamurile!


Pasul 4
Puneți capacul înapoi și puneți-l deoparte într-un loc sigur
După terminarea lucrărilor, puneți capacul de protecție și puneți preparatul într-un loc sigur. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și departe de surse de căldură și foc.


Urmăriți videoclipul:
Știți deja multe despre produs, dar ați dori să vedeți cum funcționează în practică? Nimic nu poate fi mai simplu! Urmăriți un scurt videoclip pentru a afla cum funcționează produsul și ce efecte va obține.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-012


Producator: Moje Auto
Actualizat la:
15 Oct 2024, 06:53
Raportează
Actualizat la:
15 Oct 2024, 06:53
Raportează