Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Spray protectie impotriva rozatoarelor Liqui Moly, 200ml Kft Auto

56.99 Lei
Spray protectie impotriva rozatoarelor Liqui Moly, 200ml Kft Auto

Se pulverizeaza produsul pe piesele din plastic si cauciuc de pe partea exterioara a podelei masinii. Se repeta operatiunea la fiecare doua saptamani.

Atentie! in cazul unei aerisiri insuficiente se pot forma amestecuri explozive. Daunator pentru organismele acvatice, poate cauza avea daunatoare de lunga durata in mediul acvatic. Contactul repetat cu pielea poate conduce la o piele aspra si crapata. Vaporii pot cauza somnolenta si ameteala. Nu inhalati vaporii/aerosolul. Nu lasati sa ajunga in canalizare. Reziduurile si recipientul gol trebuie eliminate in mod corespunzator. in caz de inghitire contactati imediat medicul si aratati-i ambalajul sau eticheta. Utilizati doar in spatii bine aerisite. Evitati aruncarea in mediul inconjurator. Respectati instructiunile/ consultati fisa de securitate.

Recipient sub presiune: a se proteja de razele solare si a nu se expune la temperaturi ce depasesc 50°. A nu se gauri sau arde dupa folosire. A nu se pulveriza in directia flacarilor sau pe materiale incandescente. A se depozita departe de surse inflamabile. Fumatul interzis. A nu se lasa la indemana copiilor.

Extrem de inflamabil!



Producator:LiquiMolyCod:BIT2B-LM1515
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Feb 2024, 00:41
2
vizualizări