Winso Spray Degripant / Anti-Rugina 450ML 820220

30 Lei

Winso Spray Degripant / Anti-Rugina 450ML 820220



Descriere:
Lubrifiant anti-rugină WINSO
Agent profesional omniprezent pentru o separare rapidă a ruginii, îmbinărilor înșurubate sau cilindrice blocate sau înghețate. Datorită componentelor active, vă permite să deconectați rapid și eficient piesele metalice ruginite: șuruburi, piulițe, bornele bateriei etc. Include componente active care ajută la reducerea frecării, la creșterea rezistenței la coroziune a metalului. Folosit pentru lubrifierea, protejarea și îngrijirea suprafețelor în mișcare: balamalele ușilor, încuietori etc. Deplasează umezeala și îmbunătățește conductivitatea electrică. Agentul nu dăunează cauciucului, lemnului, plasticului, vopselei, suprafețelor cromate. Se folosește atât: uz profesional, cât și acasă.


Utilizare:
Agitați sticla de aerosoli. Aplicați agentul uniform pe suprafață la o distanță de 10-15 cm. Așteptați câteva minute pentru activare. Repetați procedura dacă este necesar.


Avertisment:
Sticla de aerosoli este sub presiune! Evitați încălzirea la + 50°C. A se ține departe de razele directe ale soarelui. Stai departe de copii. Nu pulverizați lângă foc deschis. Nu depozitați lângă sursa de aprindere. În caz de contact cu ochii sau înghițire, consultați imediat un medic. Producătorul nu este responsabil pentru utilizarea produsului care nu este în conformitate cu instrucțiunile.
Perioada de valabilitate: 5 ani de la data producerii (mentionata pe ambalaj). A se pastra intr-un recipient inchis ermetic la o temperatura de pana la + 50°C.


Caracteristici:
Produsul este nou
Tip produs: Tip produs: Contacte electrice


Cod: 820220


Producator: Winso
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
0
vizualizări