Adaugă anunț

Spray vopsea ARGINTIU L-54 150ML WESCO

13 Lei
Spray vopsea ARGINTIU L-54 150ML WESCO
Spray retusare vopsea Renolak
Producator WESCO
Cantitate 150ml
Cod Culoare :

Renolak spray este conceput pentru a retusa vopseaua caroseriei masinii dumneavoastra , pentru a acoperi mici imperfectiuni sau zgaraieturi .
Renolak are drept caracteristici un luciu radiant si persistent , cu o rezistenta foarte buna la intemperii . Aditional vopseau este rezistenta la diluanti .
Pentru a obtine cele mai bune rezultate este indicat sa utilizati un primer pe suprafetele din otel si fier.
Si anume : utilizati un primer rosu pentru toate culorile mai putin pentru cele metalice , pentru acestea este recomandat sa folositi un primer gri .


Instructiuni de folosire :
-Curatati suprafata de orice urma de murdarie , aplicati primul strat sub forma de primer . Agitati recipientul timp de cateva minute inainte de utilizare . Tineti spray-ul in pozitie verticala si aplicati vopseaua de la o distanta de aproximativ de 25 cm . Aplicati in strat subtire si repetati actiunea de 2- 3 ori la interval de aprox 45 – 50 de minute , daca este nevoie de mai multe aplicari.
-Dupa utilizare este recomandat sa intoarceti spray-ul cu capacul in jos si pulverizati pentru cateva secunde . Astfel eliminati resturile de vopsea din interiorul tubului de pulverizare , in acest fel veti putea reutiliza spray-ul .

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Feb 2019, 05:02
8
vizualizări