Adaugă anunț

Spray vopsea Argintiu L-54 150ML Wesco

22.6 Lei


Spray retusare vopsea auto Renolak


 

Producator WESCO

 

Cantitate 150ml

 

Cod Culoare :

 

Auto Renolak spray este conceput pentru a retusa vopseaua caroseriei masinii dumneavoastra pentru a acoperi mici imperfectiuni sau zgaraieturi .

Auto Renolak are drept caracteristici un luciu radiant si persistent cu o rezistenta foarte buna la intemperii . Aditional vopseau este rezistenta la diluanti .

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este indicat sa utilizati un primer pe suprafetele din otel si fier.

Si anume : utilizati un primer rosu pentru toate culorile mai putin pentru cele metalice pentru acestea este recomandat sa folositi un primer gri .

Instructiuni de folosire :

-Curatati suprafata de orice urma de murdarie aplicati primul strat sub forma de primer . Agitati recipientul timp de cateva minute inainte de utilizare . Tineti spray-ul in pozitie verticala si aplicati vopseaua de la o distanta de aproximativ de 25 cm . Aplicati in strat subtire si repetati actiunea de 2- 3 ori la interval de aprox 45 50 de minute daca este nevoie de mai multe aplicari.

-Dupa utilizare este recomandat sa intoarceti spray-ul cu capacul in jos si pulverizati pentru cateva secunde . Astfel eliminati resturile de vopsea din interiorul tubului de pulverizare in acest fel veti putea reutiliza spray-ul .
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Feb 2019, 01:58
0
vizualizări