Vopsea spray pentru jante negru satin 600 ml brilliante UNIVERSAL Universal #6 5238

26 Lei
PE COMANDA IN 1-2 ZILE LUCRATOARE !!!

Vindem vopsea spray pentru jante negru satin 600 ml brilliante, cod OE compatibil 5238 compatibil cu UNIVERSAL Universal

Producator: BRILLIANTE
Acest produs este aftermarket, nu este original!

Vopsea nitro-acrilicÄ pentru decorarea jantelor Č™i a capacelor de roČ›i (maČ™ini, motociclete, biciclete). Potrivit pentru a restabili, decora Č™i proteja Ă®mpotriva uzurii. Poate fi folositÄ atât Ă®n medii exterioare cât Č™i interioare. SuprafeČ›e principale: metal, aluminiu, ABS, PVC.

Culoare: negru satin

INSTRUCČšIUNI: Temperatura optimÄ de utilizare este de 20 - 25° C. ĂŽnainte de folosire, agitaČ›i recipientul timp de câteva minute, pulverizaČ›i de la o distanČ›Ä de aproximativ 18 - 25 cm faČ›Ä de suprafaČ›a vopsitÄ, Č›inându-l Ă®n poziČ›ie verticalÄ. Pentru o aplicare uniformÄ a produsului, este recomandat sÄ agitaČ›i  din când Ă®n când flaconul Ă®n timpul utilizÄrii. AplicaČ›i straturi subČ›iri Č™i Ă®ncruciČ™ate, mai Ă®ntâi pe verticalÄ Č™i apoi pe orizontalÄ.

Timp uscare de suprafaČ›Ä: 15 – 20 minute. Timp de uscare Ă®n profunzime: 24 – 36 ore, Ă®n funcČ›ie de grosimea stratului.

RECOMANDÄ‚RI: La temperaturi scÄzute, Ă®ncÄlziČ›i flaconul Ă®n apÄ caldÄ la o temperaturÄ de 20 - 25° C. Nu utilizaČ›i alte surse de cÄldurÄ cum ar fi flÄcÄri, radiatoare, Č™eminee, sobe, lumina soarelui, suprafeČ›e Ă®ncÄlzite etc. Nu aplicaČ›i Ă®n mediu de umiditate excesivÄ sau la temperaturi sub 15° C. ĂŽndepÄrtaČ›i vopseaua cu diluant.

SuprafaČ›a ce urmeazÄ a fi vopsitÄ trebuie sÄ fie uscatÄ Č™i curatÄ, fÄrÄ grÄsime sau ruginÄ. NumÄrul de straturi recomandate depinde de gradul de absorbČ›ie al suprafeČ›elor vopsite. Un grad mai mare de absorbČ›ie necesitÄ mai multe straturi. Pentru suprafeČ›ele metalice se recomandÄ acoperirea Ă®n prealabil cu un strat de grund Brilliante Primer Spray.




# ID piesa: 353130
Stare produs
Second hand / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Apr 2024, 05:13
6
vizualizări