Adaugă anunț

Pachet Statie Radio Auto CB Cobra 19DX + Antena CB Cobra HGA1000, lungime 53.3 cm, baza magnetica

349 Lei
SINGURA SOLUTIE PENTRU NOILE RADARE TIP PISTOL-LASER, LA PRETUL UNEI AMENZI DE CIRCULATIE!!! NOUA STATIE COBRA 19DX, FOARTE UTILA ATAT PENTRU CAMIOANE CAT SI PENTRU AUTOTURISME!!!ACOPERIRE 20 KM!!!

Pachet statie radio auto CB Cobra 19DX + Antena CB Cobra HGA1000, lungime 53.3 cm, baza magnetica.


Descriere statie Cobra 19DXIVE

- Design compact - Instalare uşoară în cele mai multe automobile şi camioane.

- Carcasa este din tablă groasă, butoanele sunt ferme, iar microfonul pare desprins mai degrabă din cabina vreunui vehicul militar. Cât despre construcţie, aceasta este foarte compactă.

- Display LCD, iluminat - Permite citirea uşoară a datelor afişate: puterea relativă la emisie şi tăria semnalului recepţionat.

- Displayul este mic, dar uşor lizibil datorită iluminării puternice şi a pictogramelor suficient de mari. Acesta afişează exact ce este nevoie în mod uzual, respectiv: canalul, nivelul semnalului recepţionat, nivelul de putere al emisiei şi tipul modulaţiei.

- Trei dotări interesante: selectorul rotativ pentru canale, display-ul cu S-metru şi funcţia RF Gain, funcţii care se găsesc de regulă la staţiile mid-level şi high-level.

- Control îmbunătăţit al radio-frecvenţei (RF Gain) - Ajustează sensibilitatea recepţiei. Permite descreşterea sensibilităţii pentru semnalele puternice şi creşterea sensibilităţii pentru semnale slabe.

- Sensibilitatea recepţiei este ajustabilă. Pe nivelul maxim de sensibilitate, Cobra 19 DX se descurcă foarte bine şi face acest lucru inclusiv cu antene cu randament mediu.

-Sunetul emis de Cobra 19 DX este tare şi clar, difuzorul fiind unul suficient de bun în raport cu dimensiunile reduse ale staţiei.

 

             De ce sa alegi pachetul CB Radio Cobra 19DX si antena HGA 1000?

Comunicare la indemana
Afli informatii utile si in timp real din trafic, fara costuri, chiar si in zonele fara semnal GSM sau pe timpul noptii.

Design compact
Instalezi usor statia in cele mai multe automobile si camioane, datorita designului compact.

Mai multa informatie la vedere
Ecran LCD care afiseaza canalul, nivelul semnalului receptionat, nivelul de putere al emisiei si tipul modulatiei.

Control imbunatatit al radio-frecventei (RF Gain)
Ajusteaza sensibilitatea receptiei, permite descresterea sensibilitatii pentru semnalele puternice si cresterea sensibilitatii pentru semnale slabe.

Scala de putere combinată S/RF
Indica nivelul semnalului atat la receptie, cat si la emisie.

Microfon rezistent si antena la pachet
Microfonul este ergonomic si rezistent. Antena HGA1000 este compatibila cu statia CB Radio 19DX si ofera o comunicare de calitate.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Logan
Dacia Logan MCV
Mercedes GLE
Mercedes SPRINTER
Mercedes VIANO
Mercedes VITO
Toyota Land Cruiser
Toyota RAV 4
Volvo XC60
Volvo XC 90
Data actualizării anunțului: 21 Sep 2019, 19:51
1800
vizualizări