Sistem Pager pentru autoturisme Danita APA101 Emitator + Receptor PNI-D-APA101

880.01 Lei
Danita APA-101 este un sistem de pager care poate fi utilizat atat ca sistem de apelare, cat si ca sistem de alarma, care consta dintr-un emitator cu antena si receptor.
  Pager avansat cu avertizare prin vibrare.Danita APA-101 este un sistem de pager care poate fi utilizat atat ca sistem de apelare, cat si ca sistem de alarma, care consta dintr-un emitator cu antena si receptor. Pot fi transmise 4 alarme diferite, astfel încât să puteți vedea direct pe receptor de unde vine alarma. În funcție de instalare, puteți vedea dacă este o ușă sau capota care este deschisă în mașină. În casă puteți vedea care ușă se deschide și în birou puteți vedea în ce cameră ar trebui să mergeți când sunteți chemat.    
Detalii tehnice .table_mo tr:nth-child(odd) { background-color:#eee; } .table_mo tr:nth-child(even) { background-color:#fff; } Identificare produs Cod produs PNI-D-APA101 Culoare produs Negru Frecventa si canale Frecventa 433.920 MHz Caracteristici generale Putere de emisie 10 mW FM Alimentare 12-24V Alimentare 3.7 V, 1400 mAh Li-ion Dimensiuni (L x H x A) 50 x 70 x 24 mm Lungime antena 160 mm Caracteristici speciale Vibratii la apel Da Indicator de baterie descarcata Da Apel de urgenta Da Buton urgenta Da Iesire difuzor extern Da LED semnalizare Da Mufa microUSB Da, pentru incarcare Pachetul contine Suport centura Da Alimentator de perete Da, 1 buc. Manual de utilizare Da Antena Da Suport montaj Da Pager si unitate centrala Da
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Mar 2024, 05:03
2
vizualizări