Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Stopuri semnalizari laterale frontale BMW Seria 3 E46 1998 2005 - SET 8 piese

499 Lei

PACHET COMPLET (pret special)

Full / 8 bucati semnalizari transparente si stopuri incluzand :

- semnalizari frontale,
- semnalizari laterale,
- stopuri mari (FACELIFT look)
- stopuri portbagaj .

Acestea sunt un inlocuitor direct pentru semnalizarile galbene de stoc şi fac o schimbare majoră in aspectul general al masinii tale. Nu există nici o indoială ca aspectul cromat/transparent este mult mai placut pentru ochi decat culoarea portocalie strălucitoare a luminilor stoc. Am ambalat tot ce iti trebuie pentru masina ta intr-un set de 8, cu un discount pe pachet care economiseşte bani. Acesta este cel mai mic preţ vreodată!

Aceste semnalizari & stopuri se potrivesc in mod corect, nu isi vor reduce intensitatea sau ingalbeni si se conecteaza perfect cu mufele masinii. Fiecare dintre aceste lumini instalează in cateva minute cu instrumente simple.

Pachetul de iluminat este disponibil fie cu semnalizari frontale cu margine neagra sau cu argintiu ( crom). Nu esti sigur ce culoare ai nevoie? Cea mai bună cale este de a verifica farurile masinii si vedea daca au fie o căptuşeală din plastic negru interior (ca imagine) sau o culoare argintie.

Va rugam sa specificati daca doriti cu pachetul ptr varianta facelift sau non facelift (intrucat difera mufele si sistemul de prindere).

Finisaj : rosu-alb-rosu

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW Seria 3 E46
Data actualizării anunțului: 23 Sep 2019, 10:28
884
vizualizări