Adaugă anunț

Suport pentru 3 biciclete cu prindere pe haion Thule FreeWay 968

432.56 Lei

Suport pentru 3 biciclete cu prindere pe haion Thule FreeWay 968

FreeWay 968 reprezinta solutia economica a producatorului suedez Thule, destinata transportului bicicletelor pe haion/ capota de portbagaj a autoturismului.

Cadrul suportului este confectionat din bara de otel si poate transporta pana la 3 biciclete, in limita a 45 kg. Suprafetele de sprijin ale suportului pe capota masinii, cat si ale bicicletelor pe suport, sunt prevazute cu tampoane de cauciuc, pentru a se evita zgarierea suprafetelor de contact.

In cazul acoperirii de catre biciclete a lampilor stop spate sau a numarului de inmatriculare a vehiculului, se poate monta optional accesoriul Thule Light Bord 976, ce se alimenteaza de la priza carligului de remorcare.

Pentru bicicletele ce nu dispun de cadru standard (de ex. biciclete dama, BMX, downhill), se va folosi adaptorul Thule Bike Frame Adapter 982 care se achizitioneaza separat.

Cu ajutorul adaptorului Thule Cable Lock 538 care se achizitioneaza separat puteti sa va asigurati bicicleta antifurt.

Portbagajul autoturismului dumneavoastra poate fi rabatat cu suportul de bicicleta montat dar fara a fi montate bicicletele pe suport.

Acest suport nu are aplicabilitate universala! Compatibilitatea cu autoturismul dumneavoastra se verifica numai confruntand ghidul cumparatorului, pe site-ul Thule.

Nu dispune de brat detasabil pentru prinderea bicicletei si nu se poate monta pe masina cu roata de rezerva fixata pe usa din spate iar viteza maxima recomandata este de 130km/h.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Apr 2021, 17:53
9
vizualizări