Suport Numar Telefon Pentru Parcare Baseus Moonlight Box Series Argintiu ACNUM-B0S

35 Lei


Suport Numar Telefon Pentru Parcare Baseus Moonlight Box Series Argintiu ACNUM-B0S



Descriere:
Placă de înmatriculare de parcare argintie din seria Baseus Moonlight Box cu număr de telefon
Parcarea într-un loc interzis sau o denivelare în parcare. Diverse situații rutiere necesită contact rapid cu răniții pentru a clarifica circumstanțele incidentului. De multe ori este imposibil fără intervenția serviciilor relevante, deoarece nu avem un număr de telefon pentru un anumit șofer. Cu toate acestea, există o modalitate de a evita amenzile și pierderile materiale - Placa de parcare Baseus este un gadget extrem de elegant și funcțional care vă va permite să vă setați numărul de telefon într-un loc vizibil și să permiteți contactul rapid în caz de urgență.


Un gadget de lux
Fiecare proprietar de mașină știe cât de important este să aleagă gadgeturi de lux care să fie un element practic și decorativ al interiorului.


Rezistență ridicată
Un accesoriu protejat corespunzător este rezistent la temperaturi ridicate și la lumina soarelui. Mai multe straturi de culoare oxidate pe aliajul de aluminiu nu se estompează nici după mult timp după instalare. Utilizarea lipiciului potrivit face ca gadgetul să fie stabil pe tabloul de bord, dar poate fi scos și reinstalat în altă parte.


Vizibilitate bună
După setarea numărului, se vede clar, deoarece unghiul de înclinare a acestuia îl setați singur (poate fi de până la 45 de grade cel mult). În plus, se folosește un font verde care este fluorescent. Prin urmare, datele de pe placă pot fi citite liber și noaptea.
Gadget-ul montat pe bord are dimensiuni compacte și nu limitează vizibilitatea șoferului în timpul conducerii.


Cod: ACNUM-B0S


Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 05:01
1
vizualizări