ST1251 Tester presiune Common Rail diesel 2000 bar, SelTech

1830.99 Lei
Tester profesional pentru presiune Common Rail diesel 2000 bar

Tester profesional pentru presiune Common Rail diesel 2000 bar

Acest tester este esential pentru masurarea precisa a circuitului de combustibil de inalta presiune al sistemelor diesel Common Rail

Trusa cu manometru de 2000 bar , furtunuri flexibile si accesorii pentru verificat presiune de la sistemul de injectie Common Rail Diesel

Verificati presiunea reala din circuitul de inalta presiune a sistemului de injectie common rail diesel la toate sistemele de injectie diesel common rail (Bosch, Siemens, Delphi si Denso) fabricate pana in prezent . 

Cele mai multe testere care pot fi gasite pe piata masoara presiunea in functie de semnalul senzorului de inalta presiune , astfel incat in cazul in care senzor nu functioneaza in mod corespunzator obtinem o valoare eronata. 

Testerul masoara presiunea reala, folosind un manometru de 2000 Bar construit special pentru sistemul de injectie Common Rail diesel , carcasa din otel inoxidabil si protectie antisoc din cauciuc . 

Conexiunea se face folosind furtunuri flexibile care sunt capabile sa suporte pana la 2000 Bari. 

Testerul vine cu doua seturi de furtunuri, cu care va puteti conecta atat la sisteme de injectie cu conexiuni M12x1.50 cat si la sistemele cu conexiuni M14x1.50. 

Testerul contine si 4 adaptoare pentru conectarea la sisteme filetate M14x1.25 si M12x1.25 . 

Acest nou model este prevazut cu o supapa de evacuare setata la 1300 bar, astfel incat poate fi conectata direct la iesirea de la pompa de inalta presiune .

Pentru o verificare mai completa a pompelor de inalta presiune trusa detine si un set de regulatoare false care se monteaza in locul regulatoarelor de presiune si pompa va curea presiunea maxima.

Pentru verificarea pierderilor de presiune provocate de injectoare trusa include un set de 12 dopuri cu diferite dimensiuni pentru anularea injectorului suspect . 

•Kitul include: manometru de inalta presiune de 2000 Bar, supapa de presiune, furtunuri flexibile

de inalta presiune, un set de regulatoare de presiune si set 8 dopuri.

• Trusa permite efectuarea unei varietati de teste:

- Test de presiune pornire / rulare a motorului

- Test de presiune maxima a pompei

- Test regulator presiune pompa

- Test de scurgere a injectorului


Provenienta SelTech
Data actualizării anunțului: 11 Apr 2024, 01:31
51
vizualizări