LA-X431 Pro Elite Tester diagnoza X431 Pro Elite

3199.99 Lei

Tester diagnoza X431 Pro Elite

Testerul de diagnostic X431 Pro Elite este un instrument avansat si versatil conceput pentru a oferi solutii de diagnosticare precise si eficiente in domeniul automotive. Cu o gama larga de functionalitati si o interfata intuitiva, acest tester diagnoza este potrivit pentru ateliere auto, tehnicianii auto si pasionatii de automobile care cauta un instrument puternic si fiabil pentru diagnosticarea vehiculelor.

Echipat cu tehnologie de varf, X431 Pro Elite poate identifica rapid si precis problemele de diagnosticare cu motorul, transmisia, sistemul de franare, suspensia si alte sisteme critice ale vehiculului. Cu ajutorul conexiunii wireless si a unei baze de date extinse de coduri de eroare si informatii de diagnosticare, acest instrument ofera utilizatorilor posibilitatea de a identifica rapid cauza problemelor si de a lua decizii informate in ceea ce priveste repararea si intretinerea vehiculelor.

Interfata sa intuitiva si prietenoasa face ca utilizarea testerului X431 Pro Elite sa fie simpla si accesibila chiar si pentru utilizatorii neexperimentati. Functionalitatile avansate, cum ar fi actualizarile software si conectivitatea la internet, asigura ca instrumentul este mereu actualizat cu cele mai recente informatii si tehnologii de diagnosticare, oferind astfel un suport complet si eficient in procesul de reparatie auto.

Compact si portabil, X431 Pro Elite poate fi usor transportat si utilizat in diverse locatii, fie ca este vorba despre un atelier auto, un service mobil sau alte medii de lucru. Cu performante remarcabile si fiabilitate inalta, acest tester de diagnoza este un instrument indispensabil pentru profesionistii din industria auto care cauta sa ofere servicii de diagnosticare de calitate si sa maximizeze eficienta operationala.

Date tehnice tableta:

Versiune actualizata a X431 CRP919E/CRP919EBT

Procesor Cortex-A55 cu 4 nuclee de 2,0 Ghz: Accelereaza viteza de diagnosticare

Sistemul de operare Android 10.0: Usor de utilizat si mentine o functionare lina de diagnosticare

4 GB RAM si 64 GB ROM: ruleaza fluent si mai mult spatiu de stocare

Actualizare WiFi cu un singur clic: adaugati mai multe functii noi si acoperire mai noua pentru vehicule.

Camera de 8.0MP

Ecran tactil LCD de 8 inchi cu rezolutie inalta de 1280 x 800:

Baterie reincarcabila de 6.000 mAh: de lunga durata.

Suport reglabil la 180°: Functionare fara maini, unghiuri de vizualizare mai convenabile si economisind spatiu

5G si 2,4 GHz Dual-Wifi.

Conectori USB de tip C.

Date software:

Actualizare gratuita timp de 2 ani.

 Instrumentul de scanare auto LAUNCH X431 PRO ELITE este compatibil cu peste 99% masini OBD2/EOBD, acoperind peste 200.000 de vehicule din SUA, Asia si Europa, inclusiv: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, DODGE, HM, FORD, GM, JEEP, LINCOLI, BMW, VW, VAZ, PORSCHE, MASERATI, SEAT etc.150 de producatori de automobile si mai multe masini mai noi sunt in plus.

25 de limbi suportate: Romana, engleza, franceza, spaniola, germana, rusa, coreeana, japoneza, portugheza, italiana, poloneza, olandeza, maghiara, finlandeza, ceha, turca, germana, turca, germana,suedeza, chineza traditionala, thailandeza ,Persana,Chineza simplificata.

Functii principale

Suporta OBFCM

Suport Auto VIN Scaun + Diagnosticare inteligenta + Diagnosticare la distanta + Feedback de diagnosticare

F.C.A AutoAuth Access se potriveste pentru Chrysler/JEEP/Dodge/Fiat/Renault (2018 mai tarziu) fara adaptoare pentru a efectua diagnostice si bidirectionari.

Control bidirectional complet (test activ), scaner de suport la nivel de fabrica este capabil de controale bidirectionale complete (test activ) asupra diferitelor subsisteme si componente ale vehiculului

Suport CAN FD si noi protocoale DoIP: se potriveste pentru modelele GM (2020 si mai tarziu) Protocolul DOIP se potriveste pentru BMW (sasiu FG), Volvo (2018 mai tarziu), Land RoverJaguar (2017 mai tarziu).

Diagnosticare completa a masinii profesionale la nivel OE: poate accesa, diagnostica toate cele disponibile pentru a depana sisteme intregi ale masinii, inclusiv motor, transmisie, caroserie, frana, sasiu, grup motor, combustibil, sistem de lumini etc.

Programare avansata a cheilor: instrumentul de diagnosticare auto LAUNCH X431 PRO ELITE poate citi codul PIN, adauga, sterge si reprograma cheile, rescrie cheile inteligente, toate cheile inteligente pierdute, inlocuiti ECU cheie inteligenta, inlocuiti aprinderea butonului, efectuati invatarea de la distanta, dezactivati cheile pierdute, resetarea cheii. 

Resetare ulei, EPB, Calibrare SAS, chei IMMO (dezactivare chei pierdute, adaugare chei noi), DPF, BMS, Acceleratie, resetare TPMS, potrivire cutie de viteze, suspensie, aerisire ABS, codificare injector

Functii ghidate VAG + Codare variante (programare offline) + AutoAuth pentru FCA SGW+ Power Balance + Potrivire componente + Functii ascunse flash + Serviciu IMMO antifurt + Setare si comutare +Modificare + Initializare + Adaptare + Potrivire + +Personalizare + Personalizare + Codare ECU online pentru 95% masina

1.Verificare ABS

Cand ABS-ul contine aer, functia de purjare a ABS trebuie efectuata pentru a purja sistemul de franare pentru a restabili sensibilitatea franelor ABS.

2. Resetare TPMS

Cand din cauza presiunii in anvelope este prea scazuta, scurgerile din anvelope, dispozitivul de monitorizare a presiunii in anvelope este inlocuit sau instalat, anvelopa este inlocuita si senzor de presiune in anvelope este deteriorat, Functia de resetare a presiunii in anvelope trebuie efectuata pentru a reseta presiunea in anvelope si pentru a opri presiunea in anvelope. MIL.

3. Resetarea lampii cu ulei

Va permite sa efectuati resetarea pentru un nou calcul al sistemului de viata al uleiului de motor odata ce ati schimbat uleiul.

4. Resetarea senzorului electronic de acceleratie

Pentru a utiliza decodorul masinii pentru a initializa actuatorul de acceleratie, astfel incat valoarea de invatare a ECU sa revina la starea initiala.

5.Codarea injectorului

Dupa inlocuirea ECU sau a injectorului, codul injectorului fiecarui cilindru trebuie confirmat sau recodificat, astfel incat cilindrul sa poata identifica mai bine injectoarele pentru a controla cu precizie injectia de combustibil.

6. Resetare SAS

Ajuta la stergerea memoriei defectuoase a senzorului de unghi de virare pentru a reseta unghiul de virare si joaca un rol important in calibrarea senzorului de unghi de virare.

7. Resetarea placutei de frana

Pentru a dezactiva si activa sistemele de control al franei, asistati la controlul lichidului de frana, deschideti si inchideti placutele de frana si setati franele dupa inlocuirea discului sau a placutelor.

8.Invatarea uneltelor

Efectuati invatarea treptelor de viteza pentru masina atunci cand ECU-ul motorului, senzor de pozitie a arborelui cotit sau volantul arborelui cotit este inlocuit.

9.Serviciul IMMO

Pentru a preveni utilizarea masinii de chei neautorizate, functia de potrivire a cheilor antifurt trebuie efectuata astfel incat sistemul de control al imobilizatorului de pe masina sa identifice si sa autorizeze cheile cu telecomanda sa utilizeze in mod normal masina.

10.Potrivirea bateriei

Va permite sa efectuati o operatiune de resetare a unitatii de monitorizare a bateriei, in care informatiile originale despre defectiunea bateriei slabe vor fi sterse.

11.Regenerare DPF

Este folosit pentru a elimina PM (Particulate Matter) din filtru DPF prin modul de oxidare cu ardere continua. Functioneaza special pentru sistemul de filtru de particule diesel cu DPF.

12.Adaptare EGR

Aceasta functie este utilizata pentru a invata supapa EGR (recircularea gazelor de esapament) dupa ce este curatata sau inlocuita.

13. Potrivirea suspensiei

Cand inlocuiti senzor de inaltime a caroseriei in sistemul de suspensie pneumatica sau in modulul de control sau cand nivelul vehiculului este incorect, aceasta functie poate regla senzor de inaltime a caroseriei pentru calibrarea nivelului.

14.Resetarea senzorului NOx

Daca defectiunea NOx este reinitializata si convertizorul catalitic NOx este inlocuit, este necesara resetarea valorii invatate a convertizorului catalitic stocata in ECU motorului.

15.Resetarea anvelopelor

Aceasta functie este utilizata pentru a seat parametrii de dimensiune a anvelopei modificate sau inlocuite.

16.Calibrare geamuri

Aceasta caracteristica este conceputa pentru a efectua potrivirea geamurilor pentru a recupera memoria initiala a ECU.

17.Stop-start Resetare

Aceasta functie este utilizata pentru a deschide sau inchide functia automata de pornire/oprire prin setarea functiei ascunse in ECU (Preconditia este vehiculul echipat cu functie ascunsa si suport hardware)

18. Initializarea AC

Reinvatarea/initializarea sistemului AC trebuie efectuata atunci cand ECU sau actuatorul CA al vehiculului este inlocuit sau memoria ECU este pierduta.

19. Resetare AdBlue

Dupa ce lichidul de tratare a esapamentului diesel (ureea auto) este inlocuit sau completat, este necesara operatia de resetare a ureei.

20. Resetarea farului AFS

Aceasta functie va permite sa initializati sistemul de faruri adaptive.

21. Resetare A/F

Aceasta functie este aplicata pentru a seat sau a invata parametrii debitului aer/combustibil.

22. Resetarea cutiei de viteze

Aceasta functie va permite sa finalizati auto-invatarea cutiei de viteze pentru a imbunatati calitatea schimbatorului de viteze

23. Reglare lichidului de racire

Utilizati aceasta functie pentru a activa pompa electronica de apa inainte de a ventila sistemul de racire.

24. Resetarea transportului

Pentru a reduce consumul de energie al vehiculului, utilizatorul poate efectua urmatoarele operatii: limitarea vitezei vehiculului, nu trezirea retelei pentru deschiderea usii si dezactivarea cheii de la distanta etc. In acest caz, dezactivarea modului de transport este necesara pentru a recupera vehiculul fiind normal.

25. Calibrarea scaunului

Aceasta functie este aplicata pentru a potrivi scaunele cu functie de memorie care sunt inlocuite si reparatie.

26. Detectare baterie de inalta tensiune

Aceasta functie este utilizata pentru diagnosticarea bateriei de inalta tensiune si pentru detectarea informatiilor de stare.

27. Initializare trapa

Aceasta functie va permite sa dezactivati blocarea trapei, inchisa atunci cand ploua, functia de memorie al trapei glisante/rabatabile, pragul de temperatura in afara masinii etc.

28. Monitorizarea echilibrului puterii motorului

Aceasta functie este utilizata pentru a monitoriza acceleratia arborelui cotit in cursa de putere a fiecarui cilindru, pentru a determina puterea relativa furnizata de fiecare cilindru.

29. Schimbarea limbii

Aceasta functie este folosita pentru a schimba limba sistemului de pe consola centrala a vehiculului. Nota: trebuie sa aveti pachet de limba pentru a face schimbarea limbii

30. Regenerarea filtrului de particule de gaz (GPF).

Aceasta functie este utilizata pentru a efectua inlocuirea sau regenerarea GPF dupa ce consumul de combustibil este crescut si puterea de iesire a motorului este redusa ca urmare a unei perioade indelungate de functionare a GPF.

Continut pachet:

1 buc x Tableta

1 buc x Adaptor AC

1 buc x Cablu principal

1 buc x Cablu USB

1 buc x Adaptor priza Marea Britanie

1 buc x Adaptor priza UE

1 buc x Manual de utilizare

1 buc x Lista continut

1 buc x Fisa utilizator si parola

Piesă auto compatibilă cu:
Dodge RAM
Fiat Marea
Renault Rapid
Data actualizării anunțului: 13 Iul 2024, 11:31
20
vizualizări