LA-BST360 Tester acumulatori auto Launch BST360

299 Lei

Tester acumulatori auto Launch BST360

Testerul de baterie Bluetooth pentru masina LAUNCH BST360 este o noua metoda de clipsuri pentru testarea bateriei cu plumb-acid de 6V/12V care accepta comunicarea fara fir Bluetooth. Este utilizat pentru masurarea amperului de pornire la rece (CCA) real al bateriei de pornire a masinii, pentru analizarea starii de sanatate a bateriei si pentru detectarea sistemului de pornire si a sistemului de incarcare al masinii.

Date tehnice:

Lungime cablu: aproximativ 56 cm

Dimensiune mica, usor de transportat si utilizat.

Gama de tensiune de testare: 6V~16V 

Gama de capacitate de testare: 30AH-80AH

Suporta tipuri de baterii: cum ar fi Regular Flooded, AMG Plate, GEL, EFP, Enhanced Water-filled Lead Acid

Compatibil cu masini, motociclete, camioane, RV-uri, ATV-uri, SUV-uri, barci, iahturi, cositoare si chiar masini de golf.

Cu protectia impotriva inversarii polaritatii, inversarea clipsului nu va deteriora testerul si nici nu va avea niciun efect negativ asupra masinii si bateriei.

Compatibil cu toate bateriile plumb-acid de 6 si 12 volti, includ bateriile obisnuite, plata AGM, spirala AGM, GEL si EFB cu intervalul de testare (100-2000 CCA).

Functii principale

Poate testa direct pierderile bateriei, fara a fi nevoie sa fie incarcat complet.

Poate verifica starea generala de sanatate a bateriei, inclusiv testul de pornire si poate rula un test complet de incarcare a sistemului.

Raportul de testare poate fi trimis ca fisier PDF sau imagine (pe telefon/alte tablete) prin Bluetooth oriunde doriti si imprimati.

Suport pentru mai multe limbi: chineza, engleza, germana, franceza, rusa, italiana, japoneza, spaniola, portugheza etc. Afisarea limbii depinde de setarea limbii telefonului/tabletei dvs.

Cum se utilizeaza testerul bateriei auto BST360:

1). Mai intai prindeti NEGRU si clemele testerului de baterie pe bornele negative (-) si, respectiv, pozitive (+) ale bateriei vehiculului.

2). Deschideti aplicatia BST360.

3). In lista pop-up Bluetooth, selectati numele Bluetooth (incepand cu BST360xxx) al testerului de baterie care urmeaza sa fie asociat.

4). Dupa imperechere, poate fi folosit in mod normal.

NOTA:

Descarcati aplicatia: Accesati Google Play (pentru Android) sau App Store (pentru iOS) si introduceti „BST360” in bara de cautare pentru a-l descarca si instala.

Specificati:

Metoda de conectare: Bluetooth

Gama de tensiune de testare: 11-16V

Gama de capacitate de masurare: 30Ah-80AH

Temperatura de lucru: -10-50℃

Temperatura de depozitare: -20-60℃

Piesă auto compatibilă cu:
VW Up
Data actualizării anunțului: 26 Apr 2024, 23:21
2
vizualizări