Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Metabond M - tratament motor

179 Lei

Produs pentru înnobilarea suprafeţelor metalice cu efectexcepţional de reducerea frecării. Destinat în primul rândmotoarelor NOI pe benzină, adăugat uleiurilor prescrise deproducător. Indicat oriunde este necesară reducerea frecării,chiar şi la ungerea forţată.

Sub acţiunea presiunii şi temperaturii, METABOND M intră înreacţie chimică cu metalele, astfel formând la suprafeţeleexpuse solicitărilor un strat molecular, care are efectul unui„ecran protector”. Datorită durităţii şi netezimii saleextraordinare acest strat protejează suprafeţele metaliceprevenind defecţiunile, deteriorările care s-ar produce datorităfrecării, chiar şi în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigurălubrifianţilor condiţii ideale de ungere. Reduce în modspectaculos frecarea interioară a maşinilor (min 60%). Motoarelevor consuma cantităţi mai reduse de carburanţi (aceeaşi putereeste obţinută printr-un consum mai mic de energie), ceea ceduce la o economie anuală însemnată; totodată se măreşteperioada dintre revizii, recondiţionări; se reduc cheltuielile deîntreţinere. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcţionala o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus şi cucaracteristici dinamice mai bune. Folosind în maşini noi de laînceput, durata de viaţă a acestora se poate tripla. Se eliminăproblemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate deefectele negative ale funcţionării la rece, fără ungere efectulprotector nu este influenţat de temperatură. Este compatibil cuorice tip de lubrifiant, cu orice tip de ulei sintetic sau mineral.Datorită reducerii frecării, vâscozitatea uleiului se păstrează peo perioadă mai lungă, se măreşte intervalul dintre schimburileobligatorii de ulei, astfel protejează mediul. Reduce la minimcolmatarea uleiurilor cu produse de ardere, impurităţi metalice şicu 20-30% emisia de gaze toxice (CO).

La folosirea adecvată a produsului în maşini se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domeniile de utilizare:

În motoare NOI (benzină / gaz / turbo) maşini de curse, în toate domeniile industriei şi transportului.

Mod de utilizare:

Se adaugă la uleiul nou în proporţie de 5-10% la prima utilizare, iar 2,5% la următoarele schimburi de ulei.

Important:

Pentru evitarea scurgerilor din utilaje, a nu se folosi în motoare uzate. A se evita contactul cu surse de foc. A se evita contactul cu suprafeţe vopsite sau lăcuite.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Sep 2021, 01:38
17
vizualizări