Ulei Motor Moto Ipone Katana Off Road 4T 10W-40 100% Syntetic 1L 800366

76 Lei

Ulei Motor Moto Ipone Katana Off Road 4T 10W-40 100% Syntetic 1L 800366



Descriere:
Performanță în condiții off-road extreme
Katana Off Road este optimizată pentru a rezista în condiții off-road extreme. Formulat cu esteri și aditivi întăriți cu agenți de curățare și dispersanți, acesta garantează o lubrifiere optimă la temperaturi foarte ridicate și protejează motorul împotriva umidității care se găsește în special pe pistele de motocross sau pe nisip.
Ideal pentru utilizarea off-road, permite o mai bună aderență a ambreiajului și îi prelungește durata de viață. Puteți schimba vitezele din mers fără griji!
Gradele sale de vâscozitate ridicată fac posibilă îmbunătățirea compresiei motorului și asigură o răcire optimă a acestuia. Oferă o rezistență excepțională la forfecare, reduce frecarea și diminuează uzura pieselor mecanice.
Turație mai rapidă
Inovația Speed & Easy Shift vă transformă experiența de condus. Împiedică alunecarea și garantează o senzație mai bună a ambreiajului. Veți descoperi o adevărată plăcere de a conduce!
Dedicată motoarelor de competiție și piloților experți, este recomandată pentru motoarele de curse care funcționează la temperaturi foarte ridicate și la viteze de rotație foarte mari.
Bidonul său cu gura de turnare este foarte convenabil pentru o dozare precisă, fără a pune deoparte!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 800366


Producator: Ipone
Vâscozitate: 10W40 Bidon: 1L
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
1
vizualizări