Ulei Motor Castrol Edge Professional Longlife III 5W-30 1L 15F618

70 Lei


Ulei Motor Castrol Edge Professional Longlife III 5W-30 1L 15F618



Descriere:
Odată cu înăsprirea reglementărilor la nivel mondial privind emisiile, există o provocare reînnoită de a produce mai multă energie în timp ce încă îmbunătățirea eficienței motorului. Niciodată până acum uleiul de motor nu a jucat un rol atât de important pentru a oferi performanță. Motoarele sunt complexe, cu multe părți în mișcare – mișcare care poate risipi energie utilă de combustibil prin ineficiență. Cu aceste pierderi, puterea poate fi afectată. Provocarea este de a menține nivelurile ridicate de performanță așteptate de șoferi, în timp ce tehnologia motorului se adaptează pentru a îndeplini limitele legislative exigente. Castrol Edge este mai puternic sub presiune. Deblochează performanța și eficiența motorului pentru a oferi mai multă putere cu același combustibil.*
Castrol Edge: deblocați chiar marginea performanței.
Livrare de putere mai mare pentru aceeași cantitate de combustibil utilizată în comparație cu 5W-40 de referință, demonstrată prin testarea motorului pentru peste 80% din portofoliul Castrol Edge în volumul vânzărilor globale în 2021.


Aplicație:
Castrol Edge Professional LongLife III 5W-30 este potrivit pentru mașinile pe benzină, diesel și hibride și conceput pentru a îndeplini ultimele specificații cerute de motoarele moderne la care producătorul vehiculului recomandă un ACEA C3 5W-30 lubrifiant.


Avantaje:
Gama Castrol Edge:
Oferă mai mulți cai putere și o accelerație mai mare pentru a vă aduce mai mulți metri înainte*
Demonstrează o performanță îmbunătățită ca urmare a unei economii mai bune de combustibil
Mai puternic sub presiune în motoarele moderne de astăzi
Recomandat producătorilor de mașini lideri mondiali
Potrivit pentru utilizare în mașini hibride


Demonstrat în testarea motoarelor Castrol în raport cu linia de bază 5W-40, pentru mai mult de 80% din portofoliul Castrol Edge în volum în 2021.


Specificatii:
SAE 5W-30
ACEA C3
VW 504 00 / 507 00

Porsche C30


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 15F618

Producator: Castrol
Vâscozitate: 5W30 Producător: Castrol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Sep 2024, 06:46
1
vizualizări