Ulei Motor Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 4L 15CA43

200 Lei


Ulei Motor Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 4L 15CA43



Descriere:
Cand trebuie sa schimbati uleiul, este esential sa stiti ce ulei de motor sa folositi. Raspunsul la aceasta intrebare devine tot mai complex, pe zi ce trece. Motoarele recente sunt din ce in ce mai mici si mai puternice, iar producatorii specifica uleiuri complet sintetice complexe pentru ca motorul sa poata face fata presiunilor ridicate si sa respecte obiectivele privind eficienta carburantului.
Daca conduceti o masina puternica sau una importata din Europa, producatorul v-ar putea recomanda un ulei de motor complet sintetic. Sau, daca conduceti un vehicul domestic mai vechi, producatorul v-ar putea recomanda un ulei mineral. Cu toate acestea, chiar daca este cea mai economica optiune, un ulei complet sintetic va va proteja cu siguranta motorul mai bine. Cunoasterea tipului de ulei care trebuie folosit la fiecare schimbare este esentiala.
Castrol Magnatec Stop-Start combina moleculele Duallock cu cele mai eficiente uleiuri complet sintetice ale noastre, pentru a reduce uzura in mod considerabil, cu 50%*, si pentru a creste economia de carburant.
Testat comparativ cu limita de uzura API SN pe secventa IVA si limita de uzura ACEA in testul OM646LA.
In prezent, in orase locuiesc mai multi oameni ca niciodata, iar traficul din ce in ce mai intens a devenit ceva obisnuit. Ambuteiajele au crescut in mod considerabil in ultimii 10 ani, cauzand uzura motorului si pierderi de carburant. Pentru a face fata acestui mediu dificil, a fost creat uleiul Castrol MAGNATEC STOP-START cu tehnologie DUALOCK, care asigura protectie non-stop si cresterea economiei de carburant, de la fiecare pornire. Chiar si pentru vehicule prevazute cu cele mai recente tehnologii de oprire-pornire a motorului.


Norme, Reglementari, Omologari:
SAE 5W-30
ACEA A1/B1, A5/B5
API SN
ILSAC GF-4
MEETS FORD WSS-M2C913-C / WSS-M2C913-D


Cod: 15CA43


Producator: Castrol
Vâscozitate: 5W30 Producător: Castrol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
1
vizualizări