Ulei Motor Mannol Molibden 10W-40 1L MN7505-1

26 Lei

Ulei Motor Mannol Molibden 10W-40 1L MN7505-1



Descriere:
Ulei de motor universal pe bază hidrosintetică, special dezvoltat pentru toate tipurile de motor pe benzină și diesel, inclusiv pentru motor grele. Conține molibden organic și anorganic (MoS2).


Proprietățile produsului:
- Baza HC asigură funcționarea eficientă a motorului în toate modurile de funcționare: în timpul pornirii la rece, în modurile urban și pe autostradă;
- Conține molibden organic și anorganic, oferind proprietăți unice anti-frecare și presiune extremă. Reduce eficient uzura datorita unei folii de protectie unice care poate rezista la sarcini extreme;
- Un set eficient de antioxidanți rezistă eficient îmbătrânirii;
- Un pachet modern de aditivi păstrează funcționalitatea și performanța motorului pe întreg intervalul dintre înlocuiri și menține vâscozitatea stabilă pe toată durata de viață.
Proiectat pentru motoarele pe benzină și diesel dintr-o flotă largă de mașini (mașini, SUV-uri ușoare, camionete și camioane ușoare) ale producătorilor europeni și alți producători. Recomandat pentru mașini de mărci „vechi” și cu kilometraj mare. Nu se recomandă amestecarea cu uleiuri de motor standard.
Uleiul nu este potrivit pentru utilizarea în camioane grele și vehicule similare!


Cod: MN7505-1


Producator: Mannol
Vâscozitate: 10W40 Producător: Mannol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 07:01
1
vizualizări