Ulei Motor Mannol 2T Universal 1L MN7205-1

28 Lei

Ulei Motor Mannol 2T Universal 1L MN7205-1



Descriere:
Un ulei de motor universal de înaltă calitate pe bază de minerale pentru motoarele moderne în 2 timpi cu sarcină mare și viteză mare, cu răcire cu aer. Este potrivit pentru lubrifierea printr-un amestec preamestec și un amestec automat într-o admisie a motorului.


Proprietățile produsului:
- Un pachet modern de aditivi și o bază sintetică foarte purificată asigură o funcționare stabilă a motorului în orice condiții de funcționare, inclusiv temperaturi și sarcini ridicate, previn formarea depunerilor de carbon, lac și funingine pe pereții camerei de ardere, pistoane, dopurile, supapele, o galerie de evacuare și țeava de evacuare, împiedică lipirea și îndesarea inelelor de piston, prelungind astfel durata de viață a motorului;
- O formula speciala de ulei asigura o ardere fara fum si previne preaprinderea;
- Componentele detergente speciale mențin piesele motorului curate;
- Formează instantaneu un amestec extrem de stabil cu toate tipurile de combustibil chiar și la temperaturi scăzute;
- Are proprietăți excelente anticorozive, antiuzură și antifricțiune, previne uzura și uzura pe pereții cilindrilor chiar și la sarcini extreme.


Este proiectat pentru toate tipurile de motor în 2 timpi: motociclete, mopede, scutere, scutere și alte autovehicule cu două roți cu gradul de ulei necesar API TC și JASO FB.
Trebuie respectat raportul de amestec combustibil-ulei recomandat de producătorii de motor. În absența acestuia – raportul recomandat este de 1:50.
Respectați instrucțiunile producătorului furnizate în manualul de utilizare al motorului!

Este vopsit în verde pentru controlul vizual al uleiului din amestec.


Cod: MN7205-1


Producator: Mannol
Producător: Mannol Bidon: 1L
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
5
vizualizări