Ulei Motor Mobil Advanced Fuel Economy 0W-20 1L

75 Lei


Ulei Motor Mobil Advanced Fuel Economy 0W-20 1L



Ulei sintetic de motor de performanta inalt avansata


Descrierea produsului:
Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este un ulei sintetic de motor de performanta inalt avansata creat pentru a oferi o protectie deosebita motorului si o economie sporita de combustibil.    Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant depaseste cerintele ultimelor standarde industriale intrecand in performanta uleiurile conventionale. Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este recomandat pentru aplicatii ale SAE 0W-20 si SAE 5W-20.


Caracteristici si beneficii:
Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este proiectat dintr-un amestec patentat de compusi de baza sintetici de inalta performanta sustinut prin sistemul component antiuzura Supersyn. Frecarea slaba, formularea complet sintetica maresc eficienta motorului si ofera o deosebita economie de combustibil. Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant ofera aceeasi protectie la temperatura inalta cu cea a uleiurilor 5W-20, realizand in acelasi timp cea mai buna economie de combustibil din linia Mobil 1.


Aplicatii:
Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este recomandat in aplicatiile pentru SAE 5W-20 si   0W-20 la toate tipurile de vehicule de pasageri alimentate cu benzina, SUV-uri, vanuri si camioane usoare.


Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este proiectat sa ofere o protectie remarcabila a motorului si beneficii sporite in privinta economisirii de combustibil. 
Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este recomandat pentru conditii extrem de friguroase pentru a realiza porniri rapide si lubrifiere urgenta.
Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant nu este recomandat pentru motoarele in 2-cicluri,  sau pentru cele din aviatie, daca nu este special aprobat de constructor.


Caracteristici:
Frecare slaba, formula complet sintetica
Remarcabila stabilitate termica si la oxidare
Remarcabile capacitati la temperatura joasa
Sistem component antiuzura Supersyn

Avantaje si beneficii potentiale:
-Ajuta la cresterea eficientei motorului si imbunatateste economia de combustibil cu pana la 2%, avand la baza o comparatie facuta intre categoriile cele mai utilizate in mod obisnuit. Actualele economisiri sunt dependente de tipul de vehicul/motor, temperatura exterioara, conditiile de conducere si de vascozitatea actualului dumneavoastra ulei de motor.
-Reduce imbatranirea uleiului rezultand o protectie de durata mai lunga.
-Pornirea rapida pe vreme rece si protejarea urgenta ajuta la extinderea vietii motorului.
-Lubrifiere generala excelenta si performanta de protectie la uzura pentru toate stilurile de conducere  si conditii unde este recomandat un 5W-20, sau un 0W-20.


Norme, Reglementari, Omologari:
ILSAC GF-5
Ford WSS-M2C945-A/WSS-M2C930-A
General Motors Service Fill dexos1™ (license number GB1D0415015)
General Motors GM 6094M


Producator: Mobil



Vâscozitate: 0W20 Producător: Mobil
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări