Ulei motor Mobil Super 2000 10W-40 4L

92 Lei
Ulei motor Mobil Super 2000 10W-40 4L

Descriere: 
-Lubrifiant de inalta performanta, care asigura economie de combustibil si este realizat pe baza tehnologiei testate a uleiurilor sintetice Mobil 1. Uleiul sau de baza inalt rafinat combinat cu tehnologia avansata de aditivare a dus la imbunatatirea considerabila a performantei. 
-Acest produs ofera o foarte buna protectie la uzura, stabilitate remarcabila termica si la oxidare, un nivel ridicat de curatenie a motorului si proprietati excelente la temperaturi scazute. 
-Calitatea sa asigura durabilitatea componentelor si minimizeaza costurile de intretinere. in comparatie cu uleiurile conventionale, acest produs ofera o economie de combustibil imbunatatita. Depaseste cerintele specificatiilor OEM. 

Ce avantaje ofera acest produs ? 
-Depaseste toate specificatiile OEM si prezinta avantaje calitative comparativ cu uleiurile de motor conventionale. 
-Economia de combustibil imbunatatita conduce la reducerea emisiilor. 
-Lubrifierea imediata a tuturor pieselor la demaraj si o pelicula lubrifianta perfect protectoare la temperaturi ridicate in conditii de sarcina totala. 
-Protectie optima la uzura in conditii foarte variabile de temperatura si sarcina. 
-Excelenta sa stabilitate chimica si agentii activi de curatare asigura un nivel ridicat de curatenie al motorului inclusiv in cazul motoarelor turboalimentate. 
-Nivelul ridicat de stabilitate la forfecare si oxidarea redusa conduc la o rezerva de lubrifiere. 
-Formula sa avansata asigura fluiditate excelenta la temperaturi scazute, frecare redusa a motorului, prin urmare, ajuta la pastrarea acumulatorului si a demarorului in stare buna. 

Norme, Reglementari, Omologari:
-AAE (STO 003) Group B5
-MB-Approval 229.1
-VW 501 01/505 00
-AVTOVAZ LADA cars
Vâscozitate: 10W40 Producător: Mobil
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 25 Mai 2024, 05:01
5
vizualizări