Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Ulei Liqui Moly 10W40 Diesel Leichtlauf, 5L

170.99 Lei
Ulei Liqui Moly 10W40 Diesel Leichtlauf, 5L

Este un ulei de motor de mare performanta, care asigura un mers lin al motorului, cu o formula moderna, tehnologie de aditivare si componenti de sinteza moderni. Acest ulei de motor este special indicat autoturismelor Diesel incacate cu funingine, datorita capacitatii de retinere a murdariei. El este utilizabil in orice anotimp la automobilele cu motor Diesel , cu si fara alimentare turbo (ATL) si racitor al aerului (LKK) si indeplineste cerintele impuse celor mai moderne motor.

Proprietati: - functionare lina a motorului; - alimentare rapida a uleiului la temperaturi scazute; - capacitatea ridicata de retinere a particulelor de murdarie, la motoarele incarcate cu funingine; - siguranta mare a ungerii la temperaturi ridicate si scazute; - stabilitate mare la forfecare si imbatranire; - asigura o curatenie excelenta a motorului; - protectie foarte buna contra uzurii; - testat pentru motor turbo; - miscibil si compatibil cu uleiurile de motor din comert; Corespunde si indeplineste urmatoarele clasificari si specificatii: API SL/CF ACEA B4-04 VW 505.00 MB 229.1 Caracteristici tehnice: Clasa de vascozitate: 10W - 40 Numar ASTM* de culoare: 2,5 Densitatea la 15°C: 0,885 g / ml Vascozitatea la 40°C: 102 mm2 / s Vascozitatea la 100°C: 14,8 mm2 / s Indice de vascozitate: 152 Punct de inflamabilitate: 230°C Punct de curgere: - 34°C

Domeniul de aplicare:

Se preteaza in mod optim pentru autoturisme cu motor Diesel si turbo, cu si fara racire a aerului. Se preteaza in mod special pentru intervale mari de schimb al uleiului si cerinte mari impuse motoarelor.

Mod de utilizare:

Respectati prescriptiile de exploatare ale constructorilor de autovehicule si de motor .



Producator:LiquiMolyCod:BIT3B-LM1387
Vâscozitate: 10W40 Producător: Mol Bidon: 5L
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 06 Feb 2024, 19:11
6
vizualizări